1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 16:30

21.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sokol Sezimovo Ústí chytá druhý dech, doma porazil Třeboň


Branky


21

V utkání 21. kola se na hřišti u řeky potkal tým domácího Sokola Sez. Ústí s celkem z Třeboně. V utkání padl pouze jediný gól, který vstřelil kapitán domácích. Sokol si tedy po těsné výhře 1:0 připsal po minulém týdnu další důležité body do tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kapitán domácích Hoffman byl jediným poločasovým střelcem...

Začátek utkání byl v podstatě opatrný a z obou stran vyrovnaný. Již v 19. minutě však obdrželi hosté branku po nedůsledném bránění. Kapitán domácích Václav Hoffman střelou ve vápně překonal Jakuba Kopeckého. Stav utkání 1:0. Třeboňští se snažili hrozit hlavně z rychlých brejků a standardních situací. Domácí jakoby nechtěli hrát a dovolovali hostům více, než by nový trenér domácích očekával. Avšak do poločasu další gól nepadl. Do šaten šli tedy domácí s těsným poločasovým vedením 1:0.
 

 

Třeboň i přes závěrečný tlak gól nedala

Na začátku druhého poločasu se ujali otěží utkání opět domácí hráči. Vytvořili si několik šancí, nastřelili tyč a byla jim odpískaná penalta. Ale skvěle chytající Jakub Kopecký penaltu Šmída chytil a Třeboň mohla s výsledkem pořád něco udělat. Ke konci utkání se domácí začali strachovat o výsledek a hosté se snažili vyrovnat. Měli několik standardek, po rychlé akci zakončoval Karel Holzepl, ale branka nepadla. Ve druhé šanci Karel Holzepl nastřelil tyč. Závěr utkání sice patřil spíše hostům z Třeboně, ale ke gólu jim to nepomohlo. Sokol Sezimovo Ústí tedy doma potvrdil dobrou formu, kterou již v minulém utkání předvedli jeho hráči druhému Jindřichovu Hradci.  Konečný stav utkání 1:0.        


Ohlasy k zápasu


Sokol Sezimovo Ústí
Zbyněk Sedloň (brankář): Utkání se nám podařilo, hráli jsme dobře týmově. Je škoda, že jsme neproměnili víc šancí, mohlo nás to nakonec mrzet, protože si soupeř v posledních minutách vytvořil tlak. Ale myslím si, že jsme vyhráli zaslouženě.

TJ Jiskra Třeboň
Karel Holzepl (hráč): Začátek utkání byl vcelku opatrný a vyrovnaný. Bohužel jsme v 19. minutě obrželi branku po nedůsledném bránění, když Václav Hoffman střelou ve vápně překonal Jakuba Kopeckého. Hrozili jsme hlavně z rychlých brejků a standartních situací. Začátek druhého poločasu, neprobíhal podle našich představ. Domácí si vytvořili několik šancí, nastřelili tyč a byla jim odpískaná penalta. Ale výborný Jakub Kopecký penaltu chytil a stále jsme měli naději. Sezimovo Ústí jsme začali přehrávat a tlačili jsme je. Měli jsme několik standardek a slibných šancí na gól. V závěru zápasu jsme mohli zápas otočit, ale bohužel jsme neproměnili šance.



Sestavy


Sokol Sezimovo Ústí
Z. Sedloň [-] - L. Irsa [-] (81. J. Mrúz [-] ) , V. Hoffmann [-] , D. Šmíd [-] , A. Kutner [-] , J. Bartáček [-] (90. V. Brůžek [-] ) , P. Nikl [-] (52. D. Hladík [-] ) , D. Novotný [-] (91. P. Kutner [-] ) , P. Vilímek [-] , V. Podroužek [-] , P. Sazma [-]

TJ Jiskra Třeboň
J. Kopecký [-] - L. Nekvinda [-] (66. M. Pancíř [-] ) , P. Tůma [-] (78. T. Tůma [-] ) , M. Franěk [-] (46. M. Průcha [-] ) , D. Kodras [-] , M. Hami [-] , K. Holzepl [-] , P. Koktavý [-] , M. Cimerhanzl [-] (46. J. Matoušek [-] ) , P. Pučejdl [-] , O. Cahyna [-]

ŽK: 47. D. Novotný , 70. D. Šmíd , 77. L. Irsa , 91. Z. Sedloň - 14. M. Franěk , 67. O. Cahyna , 72. J. Matoušek .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Kotalík Petr - VICAN Miroslav, HAVLÍK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Radim Pfeifer

Expert: Jan Hoch
Tip experta: remíza

Domácí potřebují nutně začít sbírat body, ale Třeboň nebude lehký soupeř, proto volím remízu.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza