Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 16:30

21.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Želeč se navnadila devíti góly do sítě Dačic a už netrpělivě vyhlíží pendly z táborského "A" týmu


21

Želeč v souboji s posledním celkem nezaváhala a svého soupeře porazila rozdílem třídy. Příštím soupeřem jí bude "B" tým Táborska.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jasné poločasové vedení lídra tabulky

Souboj Davida s Goliášem byl k vidění v sobotu v Želči, kdy se utkal domácí celek, který je v tabulce první proti poslednímu týmu tabulky, kterým jsou Dačice. Průběh utkání tomuto očekávání také odpovídal. Již v 10. minutě utkání otevřel skóre utkání Jiří Holub na 1:0. Poté se postupně do poločasu prosadil také kanonýr Michal Brůžek v 15. minutě utkání a dále dvakrát Kukučka ve 31. a 44. minutě. Stav utkání v poločase byl tedy 4:0 pro domácí tým, který ještě po poločase vytasil další své ofenzivní klenoty. Poločasový výsledek mohl však být mnohem vyšší.

Želečské gólové vystoupení korunoval Bosnyak

Druhý poločas měl velmi podobný herní obrázek a nebohý brankář hostů Zejda musel lovit ze své branky jeden míč za druhým. V 64. minutě utkání poprvé udeřil hlavou šikovný útočník Bosnyak, který sice není velký vzrůstem, ale fotbalovosti má na rozdávání. Na hřišti byl jedním z nejaktivnějších hráčů! Stav utkání 5:0. V 68. minutě utkání udeřil David Pavličko a zvyšoval již na 6:0. Poté se o slovo přihlásil v 70. minutě Jiří Rabiňák, který zvyšoval již na 7:0 pro Želeč. A další dva zásahy, kterými završil stav utkání a rovněž dokonal hattrick přidal Jaroslav Bosnyak. Nejprve v 80. minutě po přihrávce od Rabiňáka uklízel míč do prázdné branky na 8:0. A nakonec v 86. minutě utkání po přihrávce od Holuba zvyšoval na konečných 9:0 krásnou technickou střelou do šibenice Zejdovi branky. Želeč si tak v tomto domácím utkání pořádně zvedla sebevědomí i chuť před utkáním s "B" týmem Táborska.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Želeč
Jaroslav Bosnyak (hráč): Od počátku utkání jsme věděli, že jsme favoritem, ale čekali jsme, že se na nás bude chtít soupeř vytáhnout. To se však nestalo a poločasové skóre 4:0 vypovídalo za vše. Hráli jsme skvělé utkání a v druhé části jsme přidali ještě dalších pět branek do svatyně hostů. Zápas tedy skončil jednoznačně 9:0 v náš prospěch.




Sestavy


TJ Sokol Želeč
J. Albrecht [-] - O. Kosobud [-] (56. J. Švec [-] ) , J. Škrábek [-] , D. Pavličko [-] - J. Rabiňák [-] , T. Kukučka [-] , Z. Šváb [-] (71. F. Froněk [-] ) , D. Fiala [-] , J. Holub [-] - M. Brůžek [-] (36. R. Novotný [-] ) , J. Bosnyak [-]

FK Dačice
V. Zejda [-] - J. Nosek [-] (46. O. Svoboda [-] ) , D. Křivánek [-] , R. Máša [-] (68. P. Borza [-] ) , V. Kněžínek [-] , P. Celý [-] - T. Jindra [-] , O. Jelínek [-] , D. Točík [-] , D. Pacek [-] - Š. Smejkal [-] -

ŽK: 82. D. Křivánek .
Počet diváků: 71. Rozhodčí: Macko Pavel - KORANDA Tomáš, KRČÍN Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Pfeifer

Expert: Jan Hoch
Tip experta: výhra domácích

Tady by to měla být jednoznačná záležitost pro domácí Želeč, která si poradí s posledními Dačicemi bez větších problémů.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích