0:4
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 16:30

20.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Želeč se v utkání proti Nové Včelnici odtrhla od J. Hradce na rozdíl dvou bodů


Branky


25

Želeč přijela do předposlední Nové Včelnice s nadějí osamocení se na první příčce. A tak se také stalo. Utkání mohlo skončit jinak, kdyby domácí nezahodili všechny své šance. Rozhodla však zkušenost a Želeč si za výhru 4:0 odváží z Včelnice tři body a první místo v tabulce k tomu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediný gól poločasu vstřelil Brůžek

Včelničtí začali zápas proti prvnímu celku tabulky s mírně pozměněnou sestavou. První zásah do sítě domácích zaznamenal kapitán a současně nejlepší střelec Želče v jedné osobě Michal Brůžek ve 32. minutě. Stav utkání 0:1. Dalším, kdo mohl vstřelit gól a mohl tak vyrovnat stav utkání byl S. Pacholík. V tom mu však zabránila hostující opora mezi tyčemi - brankář Martin Blažek. Ještě do poločasu padly dvě žluté karty. První viděl ve 38. minutě zkušený Jiří Holub ze Želče a druhou pak hráč domácích David Jaroš, který svým vzhledem může na hřišti připomínat např. Karla Poborského z dob, kdy měl ještě dlouhé a vlnité vlasy.  To bylo vše co nám první půle nabídla.

Želeč potvrdila roli favorita (nedáš, dostaneš)

Na začátku druhé půle mohli asi po deseti minutách domácí srovnat stav utkání a překvapit tím první Želeč. Jenže v poločase nastoupivší Vaš z velké blízkosti netrefil prázdnou branku. A jak už praví věhlasné fotbalové přísloví, tak se také stalo. Jaroslav Bosnyak v 58. minutě zvyšoval stav utkání již na 0:2. Poté vstřelili hosté z Želče ještě dva přesné zásahy. Nejprve to byl v 70. minutě David Fiala, který se prosadil po rohovém kopu. Stav utkání 0:3. A poté konečný gólový účet zápasu uzavřel v 85. minutě opět kapitán želečských M. Brůžek. Zvýšil tedy na konečný výsledek 0:4. Současně to byl jeho 18. gól v letošní sezóně KP.



Ohlasy k zápasu


TJ Nová Včelnice
Radek Vajda (trenér): Kluky musím tentokrát pochválit i když výsledek vypadá jednoznačně, tak na hřišti to neměla Želeč tak snadné. Kvalita však byla jednoznačně na straně hostí, my se s nimi nemůžeme fotbalově srovnávat. Byly tři momenty, kdy jsme mohli srovnat na 1:1, ale nebylo nám přáno. Škoda, zápas by se určitě podle mého názoru odvíjel trošku jinak. Želeč však vyhrála zaslouženě.

TJ Sokol Želeč
Roman Lukáč (trenér): V první půlhodině jsme domácí přehrávali a mohli zápas rozhodnout, nedali jsme ovšem i ty nejvyloženější šance. To nás mohlo mrzet, když nás těsně před poločasem podržel při rychlém brejku náš brankář. Do druhé půle nastoupili domácí s chutí zápas otočit, ale zlomila je naše druhá branka.



Sestavy


TJ Nová Včelnice
L. Holický [-] - D. Tuček [-] , M. Vokuš [-] (46. A. Vaš [-] ) , L. Šlapanský [-] , M. Petráš [-] , Z. Didek [-] , O. Blažek [-] , S. Pacholík [-] , M. Pivko [-] , V. Hornát [-] (46. T. Mareš [-] ) , D. Jaroš [-]

TJ Sokol Želeč
M. Blažek [-] - D. Pavličko [-] , O. Kosobud [-] , J. Škrábek [-] - J. Rabiňák [-] , T. Kukučka [-] (79. M. Šindelář [-] ) , D. Fiala [-] , J. Švec [-] , J. Holub [-] - J. Bosnyak [-] (71. R. Novotný [-] ) , M. Brůžek [-]

ŽK: 41. D. Jaroš , 61. T. Mareš - 38. J. Holub , 65. O. Kosobud .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Krauskopf Jiří - JAROLÍM Jiří, KŘÍŽ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Pfeifer

Expert: Lukáš Sedlák
Tip experta: výhra hostů

Včelnice se bude snažit získat alespoň bod, ale Želeč je jeden z adeptů na postup do divize. Proto si myslím, že nedopustí žádné zaváhání a jasně venku vyhraje.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů