3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 16:30

20.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První jarní body mají Katovice za výhru nad Třeboní


Branky


25

Ve 20. kole KP se do Katovic vydala Třeboň. Hráči Katovic v domácím prostředí potřebovali nutně urvat všechny body. Poločas skončil remízou. Ale do druhé půle nastoupil D. Zoubek, který svými dvěma góly utkání rozhodl ve prospěch Katovic. Katovičtí tak brali své první jarní tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzký gól a vyrovnání do poločasu

Domácí hráči věděli, že už jim teče do bot, protože by se chtěli v tabulce nacházet úplně na jiné pozici. Měli tudíž silnou motivaci utkání vyhrát. Již ve 2. minutě přetavil tuto zvýšenou motivaci v gól Miklas po úspěšné dorážce do branky soupeře. Stav utkání 1:0. Poté se, ale o slovo přihlásili hráči hostí. Na poslední chvíli pak zahraňoval domácí celek od pohromy Schánělec, který vykopával míč po hlavičče Cahyny z brankové čáry.  V 7. minutě mohla po centru opět vyrovnat Třeboň, ale gól z toho nepadl. Ale za pár minut se Třeboni povedlo srovnat. Ve 21. minutě hosté využili brejk, který skončil gólem Kodrase na 1:1. Následovalo několik slibných příležitostí hostů, ale ty největší šance měli domácí. Horejš pronikl přes půlku hřiště, ale zakončil mimo tyče soupeřovi branky. Další šance měl katovický Uher. Nejprve z veliké blízkosti nastřelil tyč a míč skončil v rukou brankáře Kopeckého. V následující šanci míč na malém vápně vůbec netrefil. Nejspíš i proto skončil první poločas vyrovnaným výsledkem 1:1. Do konce první půle se domácím zranila zimní posila Jan Chylík. Nahradil ho David Zoubek, který byl v druhé půli hodně vidět.

Druhý poločas byl v režii Davida Zoubka

Druhou půli začali mnohem lépe hráči z Třeboně, ale do vyložené šance se nedostali. Poté už byli vidět hlavně domácí. Byl to právě o poločase vystřídavší Zoubek, který se nejprve v 64. minutě prosadil hlavou na 2:1 pro domácí. A poté v závěru utkání v 83. minutě završil opět Zoubek konečný stav utkání i nohou na 3:1. Domácí se tedy mohli radovat z první jarní výhry a tříbodového zisku.



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Třeboň
Karel Holzepl (hráč): Začátek zápasu jsme vůbec nezvládli, když v 1. minutě po kombinaci Katovic se prosadil Jakub Miklas. Ve 20. minutě jsme srovnali, po rychlé kombinaci jsme přečíslili soupeře, kdy Matěj Bednář nahrávkou dostal do zakončení D. Kodrase a ten vstřelil gól. Další průběh prvního poločasu byl vyrovnaný a šance se vyskytovali na obou stranách. Druhý poločas jsme začali lépe, vytvořili jsme si gólové šance, ale opět jsme žádné neproměnili. Bohužel jsme inkasovali dvě branky. Ke konci zápasu jsme hrozili ze standartních situací a rychlých brejků, ale všechna naše snaha vyšla na prázdno.



Sestavy


SK Otava Katovice
T. Švehla [-] - P. Rybák [-] , L. Blatský [-] , L. Horejš [-] , J. Schánělec [-] - K. Cibulka [-] (89. M. Bláha [-] ) , O. Kagui [-] , J. Chylík [-] (46. D. Zoubek [-] ) , M. Repa [-] , J. Miklas [-] (87. M. Hromíř [-] ) - V. Uher [-] (85. O. Koutský [-] )

TJ Jiskra Třeboň
J. Kopecký [-] - P. Pučejdl [-] (46. M. Cimerhanzl [-] ) , P. Tůma [-] , M. Franěk [-] , D. Kodras [-] , M. Hami [-] , M. Průcha [-] (71. T. Tůma [-] ) , K. Holzepl [-] , M. Bednář [-] (61. M. Pancíř [-] ) , J. Matoušek [-] , O. Cahyna [-]

ŽK: 22. P. Rybák - 53. M. Franěk .
Počet diváků: 183. Rozhodčí: Klátil Michal - DUNOVSKÝ Karel, NOVOTNÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Pfeifer

Expert: Lukáš Sedlák
Tip experta: výhra domácích

Potkají se dva týmy, které v minulém kole vyzvaly soupeře z čela tabulky. Katovice mají navíc výhodu domácího hřiště a za podpory svých fanoušků získají tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích