4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2018 16:00

19.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Milevsko jasně přehrálo Dražice


Branky


35. P. Novotný , 44. J. Komárek (p.) , 56. J. Barda , 90. M. Kálal
0

Další kolo krajské soutěže Dražice sehráli na umělé trávě v Milevsku. Fotbalu tentokrát vůbec nepřálo počasí, úvodní část utkání pršelo a silný vítr dával míči nečekanou faleš. S těmito podmínkami se daleko lépe vypořádali domácí a s výledkem 4:0 nedali Dražicům nejmenší šanci. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Povedený poločas aktivního Milevska

První poločas hráli Dražice s větrem v zádech, ale byli to domácí, kteří si dokázali vypracovat brankové příležitosti. Už ve 2. minutě utkání mohl skórovat z bezprostřední blízkosti domácí Barda, ke kterému se dostal míč za přihlížení dražických obránců. Milevský útočník však branku minul. Na další příležitost se čekalo až do 22. minuty. Opět to byli domácí. Baka musel na poslední chvíli zmařit gólovku Komárka. Ve 30. minutě fauloval na středu velkého vápna Fořt a domácí měli další příležitost k otevření gólového účtu. Tvrdou střelu Bardy však zastavila zeď. Ujala se až akce z 35. minuty. Pavel Novotný dostal pěkný centr na levou stranu, kde byl zcela sám a nikým nehlídán. Zpracoval si míč a tvrdou střelou vymetl levou šibenici Bakovy branky. Krásný fotbalový moment potěšil domácí příznivce 1:0. Ve 37. minutě mohl skóre srovnat Hojdar, ke kterému se dostal míč po rozehraném rohovém kopu a závaru ve vápně. Tvrdá střela však zamířila mimo tyče Dvořákovy svatyně. Ve 42. minutě se v pokutovém území hostí šikovně provlékl kolem Hořejšího domácí útočník a jeho následný pád vyhodnotil sudí velice ochotně za penaltový. Exekutor Komárek zvolil střelu k pravé tyči, kterou Baka sice vystihl, ale nestačil ji vytěsnit a domácí už vedli o dvě branky 2:0. Za tohoto stavu se také šlo do šaten.

 

 

Odevzdaný druhý poločas ze strany Dražic

Ve druhém poločase se dalo očekávat, že se budou domácí ještě více tlačit do koncovky. S větrem v zádech a dostatečným náskokem měli na kopačkách více klidu. Hráči Dražic už se soustředili pouze na odvracení nebezpečných akcí a pokud možno zachování stávajícího brankového rozdílu. To se jim dařilo pouze do 56. minuty, kdy nechali na středu velkého vápna zcela osamoceného Bardu. Pro domácího kanonýra nebyl problém propálit Baku a zvýšit vedení svého týmu na 3:0. V těchto chvílích bylo jasné, že s výsledkem už dražičtí nedokáží hnout ve svůj prospěch a vystřídali během několika minut všechny hráče, kteří byli připraveni na lavičce. Za Kromku šel hrát Böhm, za Hojdara Kaše, za Hořejšího Dvořák a za Valáška Stuchlík M. Když už všichni čekali na závěrečný hvizd rozhodčího Poláka, utekl po pravém křídle jeden z milevských útočníků a předložil před branku prudký centr přímo na nabíhajícího Kálala. Ten do prázdné brány bez problémů uzavřel gólový účet na konečných 4:0.

 

 

 

Autor: Lubomír Kolář (redakčně upraveno)



Ohlasy k zápasu



TJ Dražice
Lubomír Kolář (vedoucí mužstva): Nebylo to z naší strany podařené utkání, domácí byli jasně lepší. Zarážející je přístup našich hráčů k utkání. Jako kdyby měli v hlavách, že v Milevsku nemají šanci na kloudný výsledek. Nebojovali a působili odevzdaně. Nikdo nedokázal vyhecovat ostatní. Ani v dalším zápase nás nečeká nic jednoduchého. V sobotu přijede do Dražic Osek a pouze vítězství nám dá šanci zařadit se mezi týmy ze středu tabulky. Tak uvidíme za týden!!



Sestavy


FC ZVVZ Milevsko
P. Dvořák [-] - P. Novotný [-] , J. Kosobud [-] , T. Vakoč [-] - J. Komárek [-] , J. Marvan [-] , L. Sedlák [-] (78. J. Svojše [-] ) , M. Petr [-] - J. Barda [-] (83. M. Kálal [-] ) - M. Málek [-] , P. Dvořák [-] (73. J. Paták [-] )

TJ Dražice
M. Baka [-] - M. Kubásek [-] , R. Fořt [-] , J. Štecher [-] , M. Hojdar [-] (72. M. Kaše [-] ) , T. Hořejší [-] , T. Bareš [-] , R. Valášek [-] (74. M. Dvořák [-] ) , P. Novotný [-] (46. E. Böhm [-] ) , M. Horka [-] , J. Kromka [-] (56. M. Stuchlík [-] )

ŽK: 65. P. Dvořák - 5. M. Hojdar , 55. J. Kromka , 80. J. Štecher , 80. M. Horka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Polák Jiří - SEBERA Filip, KOTALÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.