3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2018 16:00

19.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Osek vrátil Protivínu podzimní porážku a takticky podařeným výkonem zvítězil


Branky


39. J. Říský , 55. J. Hoch , 80. J. Hájek - 62. D. Uhlík
0

Osek má na jaře výbornou bilanci dvou výher, oproti tomu Protivín prohru s Milevskem a odložené utkání proti Sokolu Sez. Ústí, které se bude hrát toto pondělí. Je důležité také zmínit, že Osek měl Protivínu dost co vracet. Na podzim Osek prohrál v Protivíně 1:8. Jenže domácí se na Protivín poctivě připravili a zvítězili 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hubený náskok domácích

První poločas mužstvo Oseku zvládlo velmi dobře hlavně po taktické stránce. Už v úvodu utkání se vyskytly jisté problémy v řadách Oseku. Ve 12. minutě si znovu obnovil svalové zranění Maroušek a na hřišti ho zastoupil spoluhráč Mráz. Poprvé se přibližně 80 diváků mohlo radovat z gólu domácího Oseku ve 39. minutě. Sebastian Hosnedl házel dlouhý aut na Jakuba Říského a ten se s trochou štěstí a pomocí teče prosadil. Stav utkání se tedy změnil na 1:0. Po prvním poločase tedy Osek vedl nad Protivínem o jeden gól.

Osek si pojistil vedení

Po hvizdu, kterým sudí odstartoval druhý poločas netrvalo dlouho a Osek šel do dvoubrankového vedení. V 55. minutě se po parádní spoluprácí s Jakubem Říským prosadil do prázdné branky Jan Hoch a zvýšil stav utkání na 2:0! Hráči Protivína se snažili vzepřít nepříznivému stavu, a také se jim to povedlo. V 62. minutě si po standardní situaci našel míč Dominik Uhlík a dostal míč až za záda domácího brankáře Milana Budoše. Stav utkání 2:1. Výhru domácích však spečetil Jan Hájek, který minutu před vstřelením gólu přišel na hřiště za střelce druhého gólu Jana Hocha. Poté již žádný gól nepadl. Konečný stav utkání 3:1. V utkání rozhodčí rozdal hned pět žlutých karet. Oseku se na domácí půdě povedlo Protivínu oplatit ostudnou porážku z podzimu a získal dvoubrankovým rozdílem tři body a to už třetí utkání v řadě.


Ohlasy k zápasu


TJ Osek
Martin Carda (hráč): Chtěli jsme pokračovat ve vítězné sérii. To se nám také povedlo. Protivín je vždy nepříjemný soupeř, ale tentokrát jsme šli od začátku za vítězstvím a nepřipouštěli jsme si žádnou bodovou ztrátu. Vydařenější vstup do jarní fáze soutěže jsme si ani přát nemohli.

FK Protivín
Marek Hanus (brankář): Kdybych měl utkání hodnotit z mého pohledu, nezbylo by z hodnocení po cenzuře nic. Kdo chce vědět, co tím myslím, ať si pustí záznam utkání. To je stejně průkaznější než můj komentář. Nic to však nemění na tom, že když si znovu necháme dát branky po našich chybách, nemůžeme myslet na vítězství s žádným soupeřem.



Sestavy


TJ Osek
M. Budoš [-] - M. Kroupa [-] , M. Brabec [-] , J. Baloušek [-] , J. Říský [-] , J. Hoch [-] (79. J. Hájek [-] ) , S. Hosnedl [-] (87. V. Ježek [-] ) , R. Kuneš [-] , K. Maroušek [-] (12. J. Mráz [-] ) , M. Carda [-] , M. Krejčí [-]

FK Protivín
M. Hanus [-] - J. Vojík [-] (69. D. Růžička [-] ) , D. Uhlík [-] , V. Rothbauer [-] , L. Hála [-] (80. P. Sládek [-] ) - J. Vojta [-] , M. Říha [-] , Z. Vorel [-] , R. Vojta [-] , O. Prášil [-] - J. Vorel [-] -

ŽK: 69. M. Krejčí , 74. M. Carda - 26. J. Vorel , 67. J. Vojík , 80. R. Vojta .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: PETERKA Marek - MACKO Pavel, MACH Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.