R. Převrátil 4.
R. Převrátil 41. (p.)
M. Pivko 46. (vl.)
3:2
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2018 16:00

19.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čimelice nakonec porazili v infarktovém utkání Novou Včelnici


Branky


4. R. Převrátil , 41. R. Převrátil (p.) , 46. M. Pivko (vl.) - 70. M. Petráš , 79. L. Šlapanský
0

Čimelice do první půle vstoupily velmi aktivně a před poločasovou pauzou vedly 2:0. Hned ve 46. minutě si hosté vstřelili vlastní branku a bylo to již 3:0. Jenže Čimelice se spokojily s pohodlným náskokem a byly pak velmi překvapeni v 79. minutě, když hosté snížili již na 2:3. Dorovnat se však Včelnici nepodařilo, a tak Čimelice doma zvítězily 3:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pohodlný náskok Čimelic

První poločas patřil jasně hráčům domácích Čimelic. Nové Včelnici se naopak boj o záchranu v soutěži značně komplikuje. Na jaře ještě nezískali její hráči ani bod a v prvním poločase se nezdálo, že to utkání v Čimelicích změní. Již ve 4. minutě utkání se prosadil domácí Radek Převrátil a otevřel skóre pro domácí. Stav utkání 1:0. Trenér N. Včenice Radek Vajda nemohl být na lavičce chvíli v klidu, protože domácí se stále tlačili do zakončení. Mohlo padnout o dost více gólů, ale především Miroslav Suchan mnoho nabídnutých tutovek hojně odmítal. K radosti domácích však ve 41. minutě proměnil pokutový kop opět Radek Převrátil (po faulu na Pšeničku) a svým druhým gólem zvýšil pro domácí na 2:0. Více nám již první poločas nenabídl.

Tři góly hráčů Nové Včelnice

Druhý poločas začal pro N. Včelnici velmi nešťastně. Již ve 46. minutě si hráč hostí Michal Pivko srazil centrovaný míč do vlastní branky. Stav utkání 3:0.  Michal Vokuš, který na tento zápas nahradil v brance Holického, tak neměl jinou možnost než se snažit nepustit za svá záda čtvrtý gól. Čimeličtí po těchto událostech přestali hrát a mysleli si asi, že zápas se dohraje sám. Opak byl pravdou. V 70. minutě snížil hráč hostí Marek Petráš. Snížil tak na 1:3 z pohledu svého týmu. O pár minut později se v 79. minutě o rozruch postaral Lubomír Šlapanský, který vstřelil gól po odrazu od břevna domácí branky. Stav utkání 3:2. Čimelice si zadělaly na pořádný malér, ale k jejich radosti se N. Včelnici nepodařilo do konce utkání vyrovnat. 


Ohlasy k zápasu


SK SIKO Čimelice
Josef Ťupa: Čimelice byly v prvním poločase lepším týmem. A i druhý poločas měli hráči Čimelic více ze hry. Po prvním gólu Včelnice se však čimelickým přestalo dařit a Včelnice se tlačila do útoku. Nakonec zvítězil domácí celek Čimelic 3:2.

TJ Nová Včelnice
Radek Vajda (trenér): Na třetí branku už nebyl bohužel čas, škoda, že děláme zbytečné chyby a soupeři branky vlastně jenom darujeme. Ale to je nováčkovská daň. Pochvalu zasluhuje Vokuš a od 70. minuty utkání celý tým za to, že to za stavu 3:0 pro domácí nezabalili a do poslední minuty makali.



Sestavy


SK SIKO Čimelice
F. Slavík [-] - V. Hegenbart [-] (90. T. Zelenka [-] ) , J. Viták [-] (66. T. Rambous [-] ) , M. Suchan [-] (84. J. Klimeš [-] ) , K. Řezáč [-] , R. Převrátil [-] (60. D. Varhan [-] ) , M. Nekl [-] , Z. Pšenička [-] , M. Němec [-] , P. Listopad [-] , J. Hadáček [-]

TJ Nová Včelnice
M. Vokuš [-] - D. Tuček [-] , A. Vaš [-] , L. Šlapanský [-] , M. Petráš [-] , Z. Didek [-] , T. Mareš [-] , O. Blažek [-] (46. V. Hornát [-] ) , S. Pacholík [-] , M. Pivko [-] , D. Jaroš [-]

ŽK: 24. R. Převrátil , 64. D. Varhan , 82. M. Suchan - 28. O. Blažek , 45. Z. Didek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Koranda Tomáš - JAROLÍM Jiří, KLÁTIL Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.