D. Šmíd 84. (p.)
1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2018 16:00

19.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olešník málem ztratil vedení v Sezimáku


Branky


84. D. Šmíd (p.) - 11. L. Dudek , 14. J. Fořter
0

Olešník zavítal v 19. kole do Sezimova Ústí. První poločas hosté dominovali na hřišti a domácí tahali za kratší konec. Olešník do poločasu stihl vstřelit dva góly. Druhý poločas byl již více vyrovnaný. Avšak domácí stihli již pouze snížit penaltou v závěru. Olešník zvítězil na hřišti soupeře 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Naprostá dominance Olešníku

První poločas byl téměř výhradně v režii hostů z Olešníku. Většinu času drželi míč na kopačkách a domácí se i díky tomu, že se většinu času museli bránit,  nemohli tolik soustředit na útočení. Již v 11. minutě se ujali hosté vedení. Lukáš Dudek (nejlepší kanonýr soutěže, 21 vstřelených gólů) utekl všem obráncům a Zbyněk Sedloň nedostal šanci gólu zabránit. Stav utkání 0:1. Netrvalo dlouho a ve 14. minutě se prosadil Josef Fořter, který zvýšil vedení svého týmu. Stav utání 0:2. Hráči Sokola Sezimova Ústí byli zatlačeni na své polovině a mohli být rádi, že Olešník neproměnil více ze svých šancí. Je nutné podotknout, že skóre utkání mohlo být v poločase mnohem vyšší. Hrající trenér domácích Michal Sokolt nemohl být s poločasovým představením svých svěřenců vůbec spokojen.

Zlepšený druhý poločas domácím k bodům nepomohl

Druhý poločas měl už o něco jiný herní obrázek. Sezimoústečtí nejspíš i po poločasové pauze, kdy jistě v kabině padlo mnoho, začali být na míči aktivnější. Olešník, ale využíval větší hráčské zkušenosti, a proto si domácí hráči příliš šancí nevytvořili. Zajímavý zvrat do té doby jednoznačně plynoucího utkání přišel v 84. minutě, kdy byla po ruce ve vápně hostů nařízena penalta pro domácí. Míč si postavil na puntík pokutového kopu Dominik Šmíd a z penalty prostřelil Studničku. Mohlo tak ještě dojít k vyrovnání, ale Sokol nakonec vyrovnávací branku z nepřehledné situace před svatyní hostů nevsítil. Utkání tak skončilo za stavu 1:2 a hosté si ze Sezimova Ústí odvezli všechny tři body. Trenér hostů L. Táborský mohl být spokojen s výhrou a předvedenou hrou v prvním poločase, ale nemohl být spokojen s množstvím neproměněných šancí (kvůli kterým mohli hosté v závěru o vedení přijít).



Ohlasy k zápasu


Sokol Sezimovo Ústí
David Hladík (hráč): Olešník nás v první půli jasně přehrával a dal zaslouženě dva góly. V druhé půli se hra už více vyrovnala (asi i vlivem střídání). V posledních 15-20 minutách jsme Olešník zatlačili a vybojovali jsme si penaltu, kterou proměnil Dominik Šmíd. V závěru jsme měli ještě jednu šanci, ale bohužel jsme nedokázali vyrovnat.

FK Olešník
Lukáš Dudek (hráč): První poločas jsme byli jasně lepším týmem a náskok mohl být určíte větší než o dvě branky. Druhý poločas jsme museli nuceně dvakrát střídat a vypadli jsme z rytmu. Hodně jsme chybovali a často kazili. Domácí se zlepšili, ale vážnější šanci si nevytvořili. Ze závěrečného tlaku snížili z penalty, ale více nestihli. Hlavně za první poločas jsme si vyhrát zasloužili.



Sestavy


Sokol Sezimovo Ústí
Z. Sedloň [-] - P. Nikl [-] (65. L. Irsa [-] ) , A. Kutner [-] , D. Novotný [-] (78. P. Vinš [-] ) , M. Sokolt [-] (46. P. Sazma [-] ) , D. Šmíd [-] , J. Mrúz [-] , P. Kutner [-] , V. Podroužek [-] , P. Vilímek [-] , J. Bartáček [-] (67. D. Hladík [-] )

FK Olešník
J. Studnička [-] - M. Šahajda [-] (56. S. Vařák [-] ) , S. Rožboud [-] (58. J. Dráb [-] ) , J. Kalášek [-] , D. Heller [-] , J. Fořter [-] (69. D. Votava [-] ) , M. Nýdl [-] , M. Rabiňák [-] (90. P. Tomek [-] ) , M. Šíma [-] , M. Studnička [-] , L. Dudek [-]

ŽK: 10. D. Šmíd , 87. V. Podroužek - 89. M. Šíma .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Hoch Karel ml. - DUNOVSKÝ Karel, PŘIBYL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.