2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2018 16:00

19.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudolfov potřetí zvítězil a Táborsko B potřetí prohrálo


Branky


31. R. Pouzar , 66. V. Vejvar - 63. P. Hrubý
0

Utkání nabídlo tři branky. Z toho dvakrát se prosadili domácí hráči Rudolfova a pouze jednou táborští. Zápas tedy skončil 2:1. Táborsko tedy musí v dalších utkáních více zabrat, aby získalo na jaře své první body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těsný náskok Rudolfova

První poločas odehrálo Táborsko B velmi nevýrazně. Tým byl opět poskládán z velmi mladých hráčů a tentokrát ho z A týmu posílil pouze Peterka. Na hostech se také mohl podepsat fakt, že někteří hráči odehráli jedno utkání již o den dříve. Domácí Rudolfov si vytvořil několik šancí převážně ze standardních situací, ale hosté je všechy ubránili. Tým z Tábora nedržel míč na svých kopačkách a to se jim vymstilo. V prvním poločase však padl pouze jediný gól. Autorem gólu nebyl nikdo jiný než tahoun Rudolfova Radim Pouzar. Ve 31. minutě se krásně trefil a brankář Matoušek, který přišel v 17. minutě na hřiště musel poprvé lovit míč ze své branky. Stav utkání 1:0. Za tohoto stavu se také šlo v poločase do kabin.

Mladící Táborska zvýšenou aktivitu přetavili pouze v jediný gól

Druhý poločas byl již z pohledu Táborska poněkud aktivnější. Bylo jasné, že se maldí hráči budou snažit výsledek otočit ve svůj prospěch. Byli více na míči a dařila se jim i kombinace. Z toho také pramenil vyrovnávací gól na 1:1. Jeden z nejlepších hráčů hostů L Vozihnoj zatáhl míč po lajně a přihrál ho spoluhráči přímo na penaltu, z této pozice byl v 63. minutě Pavel Hrubý nekompromisní a prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Ale netrvalo dlouho a domácí Rudolfov se opět ujal vedení. Hráčům domácích na to stačili pouhé tři minuty. Levý bek Táborska propadl a v 66. minutě se po spolupráci Pouzara s Prokešem gólově prosadil Vojtěch Vejvar. Stav utkání 2:1. Táborští už nic kloudného do konce utkání vymyslet nestihli, a tak zůstaly všechny body v Rudolfově.



Ohlasy k zápasu



FC MAS Táborsko B
Jakub Škarda (hráč): První poločas jsme odehráli špatně. V šatně jsme si řekli, že nesmíme faulovat v blízkosti vápna, ale za poločas jsme čelili snad patnácti standardkám. Naštěstí jsme všechny dobře ubránili. Bohužel se krásnou střelou s nutnou dávkou štěstí prosadil domácí Pouzar na 1:0. Do druhého poločasu jsme vstoupili s tím, že výsledek chceme otočit v náš prospěch. Drželi jsme více balón a dařila se nám i kombinace a z toho pramenil i gól na 1:1. Mohli jsme přidat i další gól, ale to se nepovedlo, a tak přišel trest, kdy náš levý bek propadl a soupeř se ujal vedení 2:1. Nám už se nepodařilo s výsledkem nic udělat, a tak jsme v jarní části soutěže stále bez bodu.



Sestavy


SK Rudolfov
T. Teringl [-] - J. Novotný [-] , E. Jasenský [-] , Z. Kuna [-] , O. Hajný [-] (15. R. Tyrpák [-] ) - Š. Prokeš [-] , R. Pouzar [-] , J. Šindelář [-] , D. Ryneš [-] (80. M. Syrovátka [-] ) - M. Sládek [-] (60. V. Baščevan [-] ) , V. Vejvar [-]

FC MAS Táborsko B
L. Novák [-] (17. F. Matoušek [-] ) - J. Větrovský [-] (46. F. Radosta [-] ) , M. Kubec [-] (75. L. Mikuláštík [-] ) , P. Hrubý [-] , M. Hüttner [-] , L. Vozihnoj [-] , J. Škarda [-] , J. Víteček [-] , F. Vysušil [-] , F. Jírava [-] , J. Peterka [-]

ŽK: 39. J. Škarda , 65. F. Radosta .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kaštánek Libor - ŽEMLIČKA Tomáš, KRAUSKOPF Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.