1:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2018 10:15

18.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Posílené Táborsko "B" podlehlo Oseku v domácím prostředí


Branky


68. Z. Linhart - 70. J. Hoch , 73. M. Carda
0

Táborsko B bylo znovu doplněno o několik zkušených hráčů. Jenže hráče Oseku to nezaskočilo, a tak stejně jako v Milevsku, tak i doma prohráli táborští favorité. Osek si za povedenou pětiminutovku z druhého poločasu odvezl z vekovního hřiště tři body za výhru 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Herně méně výrazná první půle

Pro začátek je důležité zmínit, že utkání se sehrálo na umělé trávě. První poločas začali hráči Oseka s vědomím, že favoritem jsou domácí hráči, kteří byli ještě posilnění o Peterku, Zavadila a Linharta, kteří jsou členy "A" týmu. Ale díky tomu, že na to osečtí byli dobře připraveni, nebylo pro nikoho z Táborska lehké dostat se do zakončení. Jedna z mála událostí, které se v první půli staly, byla žlutá karta pro Jana Hocha ve 42. minutě utkání. Hráči Oseka hlídali protihráče velice pečlivě a včas k nim přistupovali. Možná i proto v první puli žádný gól nepadl a diváci se museli smířit s poločasovou bezbrankovou remízou 0:0.

Gólová pětiminutovka

V druhém poločase již naštěstí nějaké góly padly. Jako první se mezi střelce utkání zapsal v 68. minutě ostřílený borec Táborska Zdeněk Linhart, který je kmenovým hráčem klubu SK Slavia Praha. Tento hráč vstřelil gól, který padl z centru. Stav utkání 1:0. Netrvalo však dlouho a bylo srovnáno na 1:1. Hráčem, který se prosadil v 70. minutě z trestného kopu byl Jan Hoch, který byl v prvním poločase žlutě napomínán. A o tři minuty později (tedy v 73. minutě) se po rohovém kopu prosadil Martin Carda, který tak vstřelil první gól do právě načaté druhé stovky gólů za Osek. Stav utkání byl tedy 1:2. Osek si tedy díky velmi povedeným pěti minutám odvezl z venkovního utkání všechny tři body. Táborsku po nepovedeném utkání minulého kola v Milevsku zbyly zas jen oči pro pláč. A posily z "A" týmu Táborska opět soupeře ničím nepřekvapily.


Ohlasy k zápasu



TJ Osek
Martin Carda (hráč): "Čekali jsme, že nás čeká velmi těžký zápas, ve kterém proti nám nastoupí pendlové z "A" týmu. První poločas patřil domácím, kteří svoji převahu nepřetavili naštěstí pro nás ve vedoucí gól a my jsme stále mohli pomýšlet na bodový zisk z venkovního hřiště. Druhý poločas se už hra vyrovnala a my jsme byli nakonec v koncovce šťastnější. Konec zápasu už jsme si pohlídali a připsali jsme si druhé jarní vítězství v řadě."



Sestavy


FC MAS Táborsko B
L. Novák [-] - P. Zavadil [-] , Z. Linhart [-] , R. Mischnik [-] , L. Moudrý [-] (73. L. Jansa [-] ) , J. Peterka [-] , M. Brabec [-] , F. Vysušil [-] , F. Jírava [-] , A. Rytíř [-] , J. Víteček [-]

TJ Osek
M. Budoš [-] - M. Kroupa [-] (88. V. Ježek [-] ) , M. Brabec [-] , J. Baloušek [-] , J. Říský [-] , J. Hoch [-] , S. Hosnedl [-] , J. Benda [-] (56. I. Hanák [-] ) , R. Kuneš [-] , K. Maroušek [-] , M. Carda [-]

ŽK: 42. J. Hoch .
Počet diváků: 73. Rozhodčí: Mach Jan - ŠAFRÁNEK Petr, MACKO Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.