Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2018 15:00

18.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudolfov nezaváhal ani proti Dačicím


Branky


0

Rudolfov byl po minulém zápase, který sehrál na umělé trávě s Včelnicí namlsaný a na trávě přírodní vstřelil v Dačicích rovnou čtyři branky. Dačicím se povedlo pouze korigovat výsledek utkání pomocí dvou vtřelených branek. V každém poločase vstřelili hráči Dačic po jedné. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři branky Rudolfova

V první půli byla hra obou celků poměrně vyrovnaná a jelikož bylo hezké počasí, fanouškům se muselo na fotbal o to lépe dívat i když až do půlky prvního poločasu se žádný z týmů do výraznější šance nepropracoval. To se však změnilo ve 20. minutě utkání, kdy se k přímému kopu postavil rudolfovský Radim Pouzar, který míč dostal za záda bezradného Zejdy a stav utkání byl 0:1 pro hráče Rudolfova. Neuplynuly ani tři minuty a ve 23. minutě už zvyšoval hlavou na 0:2 pro hosty Erik Jasenský. Dačice se však odmítali podrobit tak jednoduše a již ve 29. minutě dostal míč do sítě Davida Píchy Martin Janák a upravil skóre na 1:2. Rudolfovští však do poločasu skórovali jěště jednou a to ve 37. minutě, kdy na 1:3 pro hosty zvyšoval Vojtěch Vejvar. To bylo z prvního poločasu vše.

Oba týmy vstřelily v druhé půli po jednom gólu

Druhý poločas začal poněkud opačně než poločas první. Dačice chtěly se stavem utkání něco udělat a tlačily se do koncovky. Ve velké příležitosti se ocitl T. Jindra, ale gól z této šance nepadl. Jenže v 66. minutě si Rudolfov pojistil vedení, když opět Radim Pouzar vstřelil branku na 1:4 pro hosty. Hráči domácího celku se však stále snažili otočit utkání ve svůj prospěch. V 73. minutě se jim dokonce povedlo i zásluhou Dominia Packa snížit na 2:4. Jenže tento gól byl posledním, který hráči Dačic v utkání dali. A tak zápas skončil výsledkem 4:2 ve prospěch Rudlofova.


Ohlasy k zápasu


FK Dačice
Václav Zejda (brankář): "V kabině jsme si řekli, čeho se musíme vyvarovat, ale hned v úvodu utkání jsme po přímém volném kopu a po centru ze strany dostali dva góly a tuto ztrátu se nám už nepodařilo vymazat. Podali jsme lepší výkon než minule, navíc Rudolfov rozhodně byl hratelný soupeř, ale bohužel, zase jsme dostali laciné branky a na vstřelené se velice nadřeli. Nedá se nic dělat, musíme jet dál."




Sestavy


FK Dačice
V. Zejda [-] - R. Máša [-] (71. D. Křivánek [-] ) , J. Nosek [-] , D. Mašát [-] - T. Jindra [-] - Š. Smejkal [-] (46. Š. Hric [-] ) - D. Pacek [-] , V. Kněžínek [-] , P. Celý [-] , M. Janák [-] , M. Šimánek [-] (73. P. Borza [-] )

SK Rudolfov
D. Pícha [-] - Z. Kuna [-] , O. Hajný [-] , E. Jasenský [-] , J. Novotný [-] - D. Ryneš [-] , R. Pouzar [-] , L. Janák [-] (63. V. Baščevan [-] ) , Š. Prokeš [-] - M. Sládek [-] (87. T. Teringl [-] ) , V. Vejvar [-]

ŽK: 52. T. Jindra , 86. P. Celý - 52. R. Pouzar .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Jarolím Jiří - KRAUSKOPF Jiří, KRČÍN Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.