2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2018 10:30

17.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třeboň porazila Dražice i ve druhém vzájemném utkání


Branky


0

Dražice v neděli vyrazily do Třeboně, kde na umělé trávě sehrály utkání s domácím celkem. Třeboň na ně měla před utkáním pouhý jednobodový náskok, a tak se dal očekávat vyrovnaný zápas. Utkání nabídlo zajímavé šance, ostré zákroky a také dva góly. Dražicům chyběli ze základní sestavy tři hráči (Hojdar, Bareš a Hořejší) a na střídaní byl připraven pouze jeden hráč, který byl schopný zasáhnout do utkání, ale přesto měly Dražice více ze hry, góly však padaly pouze do jejich sítě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Herní převaha Dražic a gól Třeboně

Hned v úvodu utkání se ve 3. minutě zrodila velká šance hostujícího celku z Dražic. Miloš Veselý přihrál pěknou uličkou Jiřímu Štecherovi, který míč dovedl až k brankové čáře a poté nacentroval přízemní balón na Kromku, který byl v náběhu sražen zezadu Hamim, ale píšťalka sudího Sebery byla němá. Celý poločas měly Dražice větší herní převahu a vytvořily si také několik standardních situací, ale bez gólové odezvy. To hráči Třeboně se zase snažili hrát na rychlé protiútoky, které vedly k vytvořění několika slibných gólových šancí. Jednu z nich měl v pokutovém území soupeře domácí Marek Pancíř, ale trefil pouze připraveného brankáře Baku. Ve 43. minutě přišla druhá šance Třeboně, když po levém křídle utekl Karel Holzepl a střelou z ostrého úhlu překonal překvapeného Baku. Skóre tedy bylo 1:0 a třeboňští hráči se tak mohli poprvé radovat. Kaňkou první půle byl ostrý zákrok jednoho z domácích hráčů, který ve výskoku loktem udeřil Matyáše Stuchlíka a přivodil mu nepěkný šrám v obličeji, rozhodčí však tento zákrok přehlédl. Více již několik desítek promrzlých diváků v prvním poločase nevidělo.

Druhý poločas měl podobný herní vývoj...

Druhý poločas se od počátku vyznačoval snahou dražických o vyrovnání skóre. Jejich snaha o držení míče a kombinaci, ale k výraznějším šancím nevedla. Většinu centrovaných míčů stačili domácí stopeři Cahyna a Hami s klidem odvracet. Do největší šance Dražic se v 63. minutě dostal opět Kromka, kterému nacentroval J. Štecher. Kanonýr hostů se však nevysktl v jednoduchém postavení a trefil pouze brankáře Koktavého. Poté už se do útoku zapojil z obrany i hrající trenér Horka, čehož využívali hráči domácího celku k rychlým brejkům. Gólem však neskončily ani pokusy třeboňských Holzepla a Cahyny. Krátce před koncem zápasu se kličkou přes obránce uvolnil mladší z bratrů Štecherových Daniel, který byl následně podražen, ale ani tentokrát rozhodčí nerozhodl ve prospěch hostujícího celku. Penalty se tedy hráči Dražic dožadovali marně. Chvíli na to v 86. minutě se po centru z pravé strany od Dominika Kodrase prosadil Marek Pancíř, jenž upravil skóre na konečných 2:0 pro domácí.

 

 

 

 

 

 

Autor: Lubomír Kolář (redakčně upraveno)


 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Třeboň
Karel Holzepl (hráč): "Dražice měly větší převahu ve hře, ale my jsme hrozili z rychlých brejků a vytvořili jsme si gólové šance. Jelikož jsme dvě z nich proměnili, vyhráli jsme 2:0. Pro nás důležitá výhra a hlavně to, že tři body zůstaly doma."

TJ Dražice
Lubomír Kolář (vedoucí mužstva): "První zápas jara se nám výsledkově nepovedl. Mrzí nás to hlavně proto, že domácí tým určitě nebyl lepším týmem. Hráči Třeboně měli však více štěstí na kopačkách a v zádech dalšího hráče (diváky)."



Sestavy


TJ Jiskra Třeboň
J. Skála [-] - P. Pučejdl [-] , L. Nekvinda [-] (62. M. Franěk [-] ) , P. Tůma [-] , O. Cahyna [-] , M. Hami [-] , K. Holzepl [-] (89. M. Podsclan [-] ) , M. Bednář [-] (73. T. Tůma [-] ) , J. Matoušek [-] (68. D. Kodras [-] ) , P. Koktavý [-] , M. Pancíř [-] (90. J. Veselý [-] )

TJ Dražice
M. Baka [-] - E. Böhm [-] (80. D. Smutný [-] ) , M. Stuchlík [-] , J. Štecher [-] , D. Štecher [-] , R. Valášek [-] , P. Novotný [-] , M. Veselý [-] , Š. Schloff [-] , M. Horka [-] , J. Kromka [-]

ŽK: 25. M. Stuchlík , 53. J. Kromka .
Počet diváků: 111. Rozhodčí: Sebera Filip - POLÁK Jiří, PŘIBYL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.