5:1
(0:1)
18. L. Dudek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.03.2018 10:30

17.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj druhého se třetím vyzněl nakonec jasně pro Jindřichův Hradec


Branky


61. F. Votava , 65. M. Toman , 67. M. Toman , 76. M. Toman , 83. F. Votava - 18. L. Dudek
0

Atraktivní utkání nám nabídlo 17. kolo krajského přeboru, kdy se utkal druhý Jindřichův Hradec se třetím Olešníkem. Dalo se očekávat, že J. Hradec se bude chtít dotáhnout na první Želeč a průběh zápasu tomu opravdu odpovídal. Počasí sice fotbalu nepřálo, ale gólů padlo rovnou půltucet. Jeden z hráčů dokonce vsítil za poločas hattrick, a tak nemusel žadný z fanoušků fotbalu litovat, že v tomto počasí dorazil na stadion.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasové skóre neodpovídalo hernímu projevu

Úvodní minuty utkání patřily domácím, kteří mají v plánu náskok Želče rychle smazat. Jelikož však v 18. minutě udeřil za hosty z Olešníku Lukáš Dudek a hradečtí kanonýři Votava s Tomanem své velké brankové šance nevyužili, padla v prvním poločase jen jediná branka. Skóre prvního poločasu, tak bylo 0:1 ve prospěch hráčů z Olešníku. První poločas nám bohužel více zajímavých momentů již nenabídl.

Druhý poločas ve znamení obratu

Zato druhý poločas byl již o mnoho zajímavější. Bylo jasné, že hradečtí forvardi si musejí s koncovkou dát více záležet. Hráči J. Hradce soupeře převážnou většinu času přehrávali a bylo jen otázkou času, než začnou padat branky. A tak se také stalo, domací chtěli ukázat hostům, že z jejich hřiště si žádný tým neodveze bod, potažmo body lacino. Nejprve se v 61. minutě trefil Filip Votava a nedlouho poté se v 65. minutě prosadil Martin Toman. Když se pak Toman trefil v 67. minutě znovu, tak se zdálo, že je již obrat dokonaný a výsledek 3:1 bude domácím stačit. To se však nestalo a Toman si v 76. minutě utkání vystřílel hattrick! Skóre tedy bylo 4:1 ve prospěch domácích hráčů. A aby si těch gólů neodvezli hráči Olešníku domů málo, tak do celkového skóre promluvil svým druhým gólem v utkání Votava, jehož gól z 83. minuty završil utkání výsledkem 5:1.



Ohlasy k zápasu



FK Olešník
Lukáš Dudek (hráč): "Výsledek odpovídá tomu, co se dělo na hřišti především ve druhém poločase. Hráli jsme mdle a bez nasazení, jak kdyby jsme za sebou neměli žádnou zimní přípravu. Ještě bych doplnil, nevím jaký to mělo vliv na třech inkasovaných brankách, ale náš brankář Míra Jirkal ztratil v závěru prvního poločasu kontakní čočku, kvůli čemuž i po třetí obdržené brance střídal. V přístím kole s Třeboní musíme předvést o hodně lepší výkon. Myslím, že když to nejde fotbalově, tak by se měl zápas alespoň odjezdit a to mi v zápase s Hradcem u některých hráčů chybělo!"



Sestavy


FK Jindřichův Hradec 1910
L. Hejníček [-] - T. Šenkýř [-] , R. Koutný [-] , O. Blažek [-] (87. M. Mareš [-] ) , F. Votava [-] , J. Chalupský [-] (83. V. Princ [-] ) , V. Kučera [-] , L. Králíček [-] (82. T. Šmíd [-] ) , T. Beránek [-] , M. Toman [-] , M. Völfel [-]

FK Olešník
M. Jirkal [-] (74. M. Tressl [-] ) - J. Kalášek [-] , L. Dudek [-] , D. Votava [-] (46. S. Vařák [-] ) , M. Nýdl [-] , M. Rabiňák [-] , R. Chlumecký [-] , M. Šíma [-] , P. Tomek [-] (74. J. Studnička [-] ) , M. Šahajda [-] , D. Heller [-]

Počet diváků: 82. Rozhodčí: Tupý Petr - PETERKA Marek, MACKO Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.