1:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.06.2015 16:30

28.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Herálec smírně s Žirovnicí


Branky


0

Herálec zakončil svoji nejlepší sezónu zápasem s Žirovnicí. Motivací pro domácí  byla 5. příčka v soutěži, o které se rozhodovalo mezi nimi a Polnou. Sokol se i během utkání dral za vítězstvím více než hostující Slavoj. Ten ale potvrdil dobrou jarní formu a dokázal na horké herálecké půdě remizovat. Domácí tak skončili nakonec na 6. místě, Žirovnice na místě desátém.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V Herálci se dnes hrál od začátku rychlý a bojovný fotbal, ve kterém byli o něco více vidět domácí. Postupně si vypracovali několik příležitostí, nebezpečné byly hlavně střely M. Najmana a zejména J. Ptaczka, který pálil z bezprostřední blízkosti. Oba však mířili těsně vedle. Herálec mírnou převahu přetavil ve vedoucí gól ve 29. minutě, po útoku po levé straně vznikla ve vápně trma vrma, ve které se nejlépe zorientoval Jiří Skála a bylo to 1:0. Poté se ostrou střelou připomněla Žirovnice. A že nechce poslední zápas sezony prohrát ukázala v poslední minutě poločasu. Po nenápadné akci po levé straně se po chybičce domácí obrany dostal do zakončení Filip Vilímek a gólem do šatny srovnal na 1:1.

Druhý poločas poznamenal poměrně silný vítr a začínající déšť. Hra byla poněkud rozháraná, ale domácí chtěli urvat vítězství pro odcházejícího trenéra J. Skálu. Ten také připravil v 53. minutě dvojité střídání za účelem oživení hry, které by vedlo ke kýžené brance. Herálec si poté opravdu vynutil tlak a vypracoval řadu šancí. Jenže v brance hostí byl skvělý Marek Dvořák. Ten zvládl i ty nejvíce horké chvilky: lob M. Najmana a ostrý trestňák Jana Zicha, a tak se domácí Sokol rozešel s hostujícím Slavojem smírně.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Herálec
Jiří Skála, trenér Herálce: Chtěli jsme poslední zápas vyhrát a poděkovat tak fanouškům ,kteří nás ve velkém počtu podporovali. Začali jsme dobře a šli do vedení, ale nepohlídali jsme si závěr poločasu a trošku naivně přišli o vedení. I přes maximální snahu ve druhé půli se nám vyhrát nepodařilo. I tak si myslím, že v Herálci můžeme být všichni se sezónou spokojeni - pohled na konečnou tabulku hovoří za vše.

FC Slavoj Žirovnice
Leoš Mitas, trenér Žirovnice: Přijeli jsme ve slepené sestavě a uhráli remízu, jsme spokojen. Domácí měli sice místy tlak, ale chválím kluky za to jak zápas odmakaly. Chvílemi navíc domácí hráli zbytečně tvrdě, měl jsem trochu obavy zda to kluci dohrají ve zdraví.



Sestavy


TJ Sokol Herálec
M. Žďánský [-] - V. Uchytil [-] , J. Černý [-] , M. Ptaszek [-] , J. Zich [-] - J. Skála [-] (53. T. Hamák [-] ) , J. Ptaszek [-] , J. Bureš [-] , J. Slováček [-] - P. Šustáček [-] (53. L. Cach [-] ) , M. Najman [-]

FC Slavoj Žirovnice
M. Dvořák [-] - T. Knotek [-] , V. Kněžínek [-] , P. Houška [-] , F. Vilímek [-] - V. Staněk [-] (70. V. Cajz [-] ) , T. Houška [-] , L. Dýnek [-] (23. J. Houška [-] ) , T. Hřebecký [-] - T. Houška [-] , D. Rozporka [-]

Hráči zápasu: J. Zich , J. Ptaszek - M. Dvořák .
Počet diváků: 204.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.