Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.06.2015 16:30

28.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luka se po remíze loučí s Krajským přeborem


Branky


0

Pohled do tabulky znamenal před utkáním pro domácí jediné - musejí vyhrát a čekat na prohru Okříšek ve Světlé. Bohužel se pro trenéra Davida Votavu a jeho svěřence ani jedna podmínka nevyplnila, a tak Luka po remíze 3:3 a výhře Okříšek ve Světlé sestupují.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí věděli ,že k záchraně potřebují vyhrát a chtěli začít aktivně. Jenže jejich plán vzal za své již v 10. minutě, kdy se po chybě domácího J. Hrdličky dostal k míči Miloš Krčál a ranou do šibenice poslal Přibyslav do vedení. Za dvě minuty však bylo srovnáno. Mašek byl ve vápně faulován a Jan Hrdlička složil reparát za chybu při první brance hostí - 1:1. Ovšem ani tento stav nevydržel dlouho. Domácí obrana se nevyvarovala další chyby, po které přišel faul M. Bratršovského a z následného trestňáku se potvrdila výborná kopací techika Miloše Krčála. Hosté tak na konci první dvacetiminutovky vedli 2:1. Pak se již žádná další akce neujala a poločas tedy skončil vedením hostů.

Domácí vstoupili do druhé půle aktivně, byli si vědomi vážnosti situace. Hned ve 47. minutě se jim podařilo srovnat. Hostující brankář Uhlíř fauloval ve vápně a Hrdlička se ani z druhé penalty nemýlil. Luka však potřebovaly body tři a začali hru otvírat. Toho využili přibyslavští v 53. minutě. Po pěkné akci středem hřiště se do úniku dostal J. Žalud a hosté znovu vedli, tentokrát 3:2. Domácí následně vsadili vše na útok a odměnou jim byla vyrovnávací dorážka Petra Maška po střele P. Hintnause. To běžela 61. minuta a i když domácí měli ještě půlhodinu hry na to, s výsledkem něco udělat, tak se jim zvrátit utkání již nepodařilo. Stali se tak dalším sestupujícím týmem. 



Ohlasy k zápasu


SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
David Votava, trenér Luk: Chválím kluky, že se dokázali vrátit do zápasu a bojovat ještě o vítězství. To mohlo ke konci spadnout na obě strany. Chtěli jsme na závěr vyhrát, bohužel se nepovedlo.

SK Přibyslav
Radek Havlíček, trenér Přibyslavi: Lepili jsme sestavu dorostenci. I tak jsme vedli, hlavně díky Milošovi Krčálovi. Škoda, že jsme se nerozloučili výhrou, ale remíza je spravedlivá.



Sestavy


SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
P. Čermák [-] - L. Vařejka [-] , F. Rozmahel [-] (76. Š. Číhal [-] ) , M. Bratršovský [-] , P. Trombelli [-] - P. Navrátil [-] , I. Kucarov [-] (46. F. Flesar [-] ) , D. Horáček [-] (46. F. Toman [-] ) , P. Hintnaus [-] - J. Hrdlička [-] , P. Mašek [-]

SK Přibyslav
O. Uhlíř [-] - M. Strašil [-] , J. Flekal [-] , J. Sibera [-] , M. Rosický [-] - J. Žalud [-] (63. R. Musil [-] ) , M. Krčál [-] , L. Vykoukal [-] , M. Ondra [-] - P. Škacha [-] , L. Adamec [-]

Hráči zápasu: P. Hintnaus - M. Krčál .
Počet diváků: 200.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.