J. Kubec 61.
1:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.06.2015 10:15

27.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0

Světlá se v Bíteši v neděli před obědem definitivně zachránila a doma proti ohroženým Okříškám může hrát v klidu.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozehrávka, ztráta míče a gól. Neuběhlo ani půl minuty a Velká Bíteš po Křikavově pohotovém zakončení prohrávala. Domácí přežili další šance sklářů, postupně získali půdu pod nohama a Kubec nastřelil tyč. Ve 20. minutě musel řešit problémy s kolenem brankář Adamec, ale nakonec utkání dochytal a do přestávky se měl co ohánět, třeba při ráně Nekudy. A přišel trest z brejku kanonýra Křikavy, který domácí obraně pláchl šest minut před odchodem do kabin.

Po přestávce domácí Světlou přitlačili a konečně se dočkali gólu, když Kubec zakroutil přímý kop přesně podél zdi. Bleskové vyrovnání mohl mít na svědomí Dvořák, jehož lob ale Adamec lapil. V závěru Světlá výhru pečetila trefami Štrose a Rezka a na trávník se poprvé na jaře po zlomenině nohy podíval Honza Pohnětal.



Ohlasy k zápasu



FK Bohemia Světlá nad Sázavou
Jindřich Adamec, brankář Světlé: Důležité bylo, že jsme snad po třiceti vteřinách šli do vedení. To domácí trochu opařilo. Pak sice v dalším průběhu několikrát po nakopávaných míčích zahrozili, ale jinak se všechno vyvíjelo podle našich představ. Míra Křikava přidal ke konci poločasu druhý gól a po kontaktním gólu ze standardky soupeře definitivně srazil třetí gól.



Sestavy


FC PBS Velká Bíteš
M. Pelán [-] - J. Horký [-] , L. Kerber [-] (74. J. Pohl [-] ) , L. Kopáček [-] , L. Střecha [-] - M. Ivančík [-] (51. D. Rozum [-] ) , J. Pokorný [-] , T. Nekuda [-] , M. Čech [-] (46. R. Valsa [-] ) - T. Dvořák [-] , J. Kubec [-]

FK Bohemia Světlá nad Sázavou
J. Adamec [-] - J. Vaňásek [-] , L. Vodička [-] , M. Petrus [-] (83. M. Muzikář [-] ) , B. Císař [-] - J. Petřík [-] (88. J. Pohnětal [-] ) , P. Čuřík [-] , L. Rezek [-] , D. Valenta [-] - M. Křikava [-] , J. Štros [-] (81. J. Valenta [-] )

Hráči zápasu: J. Kubec - B. Císař , M. Křikava .
Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.