0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.06.2015 16:30

27.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotěboř v závěru rozhodla o svém vítězství


Branky


0

Pokud se Chotěboř měla udržet ve hře o postup, musela dnes bezpodmínečně vyhrát. Jenže to se lehce řekne, ale na hřišti jednoho z nejlepších týmů jara težko realizuje. Domácí si navíc chtěli zlepšit chuť po prohře s Čáslavicemi a Světlou. Ve velmi náročných klimatických podmínkách se hrál kvalitní fotbal se šťastnějším závěrem pro hosty, kdy Jiří Hlaváček gólem v 90. minutě rozhodl o vítězství Chotěboře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

I přes velké horko se hrál kvalitní a svižný fotbal. Mírnou optickou převahu měli v první půli domácí, ale pozorná hostující obrana vše vyřešila. Chotěboř se postupem více a více osmělovala a po pár závarech si také vypracovala největší šanci prvního dějství. Ve 40. minutě ale Jaroslav Ondráček z malého vápna branku hlavou přestřelil. Poločas tak skončil smírně 0:0.

Ve druhé půli přebrali aktivitu na svoje kopačky hosté, kteří samozřejmě daleko více stáli o 3 body. Ti se také postupně dostali do nadějných pozic: v 55.minutě Luboš Dvořák, o devět minut později Martin Somerauer a pak dvakrát Martin Koutný však neuspěli. Domácí vážně zahrozili až v 84. minutě ale Tomáš Hřebecký se hlavou taktéž neprosadil. Rozhodující úder si na 90. minutu přichystali hosté - na svojí půlce rychle odebrali domácím míč a Jiří Hlaváček z rychlého brejku potvrdil, že se stal oprávněně naším hráčem kola. Chotěboř si tak připsala vítězství a minimálně do zítra se bodově srovnala se Ždírcem a Humpolcem.



Ohlasy k zápasu


FC Slavoj Žirovnice
Leoš Mitas, trenér Žirovnice: V první půli jsme s mladými kluky hráli velmi dobrý fotbal, ale po přestávce Chotěboř zvýšila obrátky, my jsme na svůj výkon nenavázali a začaly nám ubývat síly. Hosté měli šance a v poslední minutě rozhodli o svém, asi zaslouženém, vítězství.

FC Chotěboř
Josef Soural, trenér Chotěboře: V prvním poločase Žirovnice potvrzovala, že je fotbalová, ale její aktivita končila na šestnáctce. Ve druhé půli jsme se zlepšili, vytvářeli jsme si šance, ale proměnili až tu poslední, v devadesáté minutě. V závěru utkání jsme šli na tři útočníky a přineslo to kýžený efekt.



Sestavy


FC Slavoj Žirovnice
M. Dvořák [-] - J. Svoboda [-] (87. J. Kořínek [-] ) , V. Kněžínek [-] , T. Knotek [-] , P. Houška [-] (71. D. Kuš [-] ) - F. Vilímek [-] , J. Vodáček [-] , L. Dýnek [-] , V. Hadrava [-] - T. Hřebecký [-] (85. V. Cajz [-] ) , D. Rozporka [-]

FC Chotěboř
P. Vykoukal [-] - L. Filipský [-] , T. Hromádka [-] , R. Odvářka [-] , M. Čáp [-] - J. Hlaváček [-] , L. Dvořák [-] , O. Bělovský [-] (66. M. Koutný [-] ) , M. Somerauer [-] - P. Hanousek [-] , J. Ondráček [-] (54. M. Somerauer [-] )

Hráči zápasu: M. Dvořák - M. Somerauer , L. Dvořák .
Počet diváků: 90.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.