2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2015 17:30

30.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Herálec zdolal Chotěboř


Branky


0

Velice atraktivní podívanou dnes sliboval duel Herálce a Chotěboře. Hosté by ještě rádi zamíchali postupovými kartami. Minule vyhráli v Okříškách a snad se tak probudili z květnového spánku, do kterého upadli po zápase s Jemnickem. Jenže v Herálci se nerozdávají body zadarmo, což chtěli domácí s výborně chytajícím Žďánským v zádech dokázat i dnes. Diváci viděli v zápase 3 góly, dva z nich do sítě hostů a tak všechny body zůstaly v Herálci po výsledku 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle přinesla kvalitní fotbal, avšak bez větších příležitostí. Oba týmy měly několik standardních situací, ale žádná se neujala a hra ve středu pole byla opatrná. 

Po změně stran byl začátek opět vyrovnaný a to až do 60. minuty. Pak se opticky dařilo více hostům, ale účet zápasu paradoxně otevřeli domácí z Herálce – a to po průniku Skály a chladnokrevném zakončení Najmana. Chotěboř srovnala krok hned po rozehrávce. Rozehrála přímý kop po faulu ve středu pole a míč dorazil do sítě pohotový Filipský. Když už to vypadalo na remízu, tak přišel únik Šustáčka, který předložil míč Najmanovi a ten angličanem rozhodl – 2:1. V závěru už domácí náskok ubránili, Chotěboř odjela bez bodu a s jejím potenciálním postupem to je nahnuté!



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Herálec
Jiří Skála, trenér Herálce: Cenná výhra nad týmem, který má pořád o co hrát. Byli jsme na kvalitu soupeře připraveni a kromě té pasáže, kdy jsme si nechali vyrovnat brzy po našem góle jsme to zvládli. Hosté měli asi i optickou převahu, ale my to zvládli takticky.

FC Chotěboř
Josef Soural, trenér Chotěboře:



Sestavy


TJ Sokol Herálec
M. Žďánský [-] - L. Cach [-] , J. Zich [-] , J. Ptaszek [-] , V. Uchytil [-] - J. Skála [-] , J. Bureš [-] , J. Slováček [-] , P. Hamák [-] - M. Najman [-] , P. Šustáček [-]

FC Chotěboř
P. Vykoukal [-] - M. Čáp [-] (85. M. Somerauer [-] ) , T. Hromádka [-] , R. Odvářka [-] , J. Hlaváček [-] (81. O. Bělovský [-] ) - P. Hanousek [-] , J. Ondráček [-] , M. Somerauer [-] , J. Kaplan [-] - L. Filipský [-] (77. J. Šimoňák [-] ) , M. Koutný [-]

Hráči zápasu: M. Najman - J. Kaplan .
Počet diváků: 150.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.