Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2015 17:30

30.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Světlá otočila zápas s Žirovnicí


Branky


0

Světlá dnes chtěla konečně bodovat. Nehraje poslední kola špatně, ale možná chybí i kousek štěstí a hlavně měli nejtěžší možný los: Humpolec a Ždírec. Takto jsou na hraně, která rozděluje zachráněné od sestupujících. Ale čekal je soupeř s aktuálně výbornou formou - žirovnická šňůra zápasů bez prohry je už hodně dlouhá a díky ní se Slavoj z 9. pozice v klidu dívá, kterak se to pod ním tluče. Žirovnice ve Světlé lépe začala a v poločase vedla, pak ale skláři zabrali o zápas po změně stran otočili a to přesto, že po dvou červených kartách dohrávali jen v devíti!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivněji začali domácí, ale první vážnější šance si připsali hosté a Janota se musel činit. Skláři přečkali dva nebezpečné závary a sami udeřili. Vaňásek rozehrál z půlky trestný kop až do vápna, kde ho hlavou usměrnil J. Petřík a bylo to 1:0. Domácí povzbuzeni gólem pokračovali ofenzívně. v rozmezí 5 minut dal o sobě vědět kanonýr Křikava. Nejprve v 15. minutě zakončoval těsně vedle, hned nato napálil břevno a v 19. minutě zakončil svoji aktivní pasáž samostatným únikem, ve kterém byl faulován a pískala se penalta. Sám Křikava ji však zazdil. To povzbudilo hosty a zmrazilo Světlou. Janota byl v pohotovosti, zahrozila nejen Žirovnice, ale nepovedenou hlavičkou i vlastní obránce Petrus. Po několika slibných šancí se hosté dočkali v 32. minutě, kdy se z trestného kopu nechytatelně trefil špílmachr Lukáš Dýnek. Domácí byli nadále jako opařeni a hráli hosté. Svoji optickou převahu přetavili v gól do šatny - rychlý brejk využil ve 45. minutě T. Houška a upravil na poločasových 1:2.

Skláři se po změně stran snažili oživit hru větší aktivitou. V 55. minutě zahrozil z přímáku D. Valenta. Vyrovnání se fanoušci sklářů dočkali v 61. minutě. Janota dlouhým výhozem našel J. Štrose, ten prodloužil na M. Křikavu a ten přeloboval brankáře Dvořáka - 2:2. Domácí to nakoplo a hnali se za výhrou. Ale přišla pro ně pětiminutovka hrůzy. Nejprve v 61. minutě viděl druhou žlutou Čuřík, pak v úniku zklamal střelec Křikava a pro dovršení všech hrůz uviděl druhou žlutou i Petrus. To běžela 65. minuta a domácí místo aby vedli, tak hráli v devíti! Zatáhli se tedy a čekali, zda zbytek zápasu ubrání přesilovku. Jenže Žirovnci nečekaná výhoda zaskočila, hrála sice na míči, ale nic mimořádnhé si pro Janotu nepřichystali. A tak když domácí viděli, že se nehraje jen před jejich vápnem, tak si přichystali závěrečný úder sami. V 85. minutě přišel faul na polovině hostů, Vodička odcentroval a míč se snesl přímo na hlavu naskočeného Davida Valenty. Ten se nemýlil a strhl výhru na stranu oslabených domácích- 3:2 !



Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Světlá nad Sázavou
Miloslav Kafka, trenér Světlé: Úvod se nám povedl, ale po naší brance převzali taktovku hosté. V druhé půli jsme chtěli hrát aktivněji, vyrovnali jsme.. Jenže pak možná z přemíry snahy přišly dvě druhé žluté a během 5 minut jsme byli v devíti. k tomu následnému můžu jen dodat, že jsem nikdy nezažil abychom v dvojitém oslabení urvali ještě vítězství - smekám před chlapcema, obzvlášť před Davidem Valentou!

FC Slavoj Žirovnice
Leoš Mitas, trenér Žirovnice:



Sestavy


FK Bohemia Světlá nad Sázavou
P. Janota [-] - B. Císař [-] , M. Petrus [-] , L. Vodička [-] , J. Vaňásek [-] - L. Rezek [-] , P. Čuřík [-] , D. Valenta [-] , J. Petřík [-] (89. M. Karel [-] ) - M. Křikava [-] , J. Štros [-] (88. L. Bárta [-] )

FC Slavoj Žirovnice
M. Dvořák [-] - F. Vilímek [-] , D. Kuš [-] , V. Kněžínek [-] , P. Houška [-] - V. Staněk [-] , L. Dýnek [-] , J. Vodáček [-] , V. Hadrava [-] - D. Rozporka [-] , T. Houška [-] (80. T. Hřebecký [-] )

ČK: 60. P. Čuřík , 65. M. Petrus .
Hráči zápasu: D. Valenta , P. Janota - L. Dýnek .
Počet diváků: 250.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.