3:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2015 16:30

25.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jemnicko neuspělo v Žirovnici a postup se mu vzdaluje


Branky


49. D. Kuš , 71. J. Houška , 78. D. Kuš - 44. F. Kříž
0

4 vítězství a 2 remízy z posledních šesti zápasů - to je vizitka domácího Slavoje. Tým okolo špílmachra Lukáše Dýnka hraje v pohodě a na postup pomýšlejícího soupeře z Jemnicka nečekal vůbec jednoduchý úkol. Navíc poté, co doma překvapivě nezískal ani bod s předposlední Třeští! Domácí v tomto zápase nakonec potvrdili zlepšenou formu a  patrně tak vyřadili Jemnicko z bojů o postup. To navíc dohrávalo od 71. minuty bez vyloučeného brankáře Kopečka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V Žirovnici se dnes hrál i přes vytrvalý déšť svižný a pohledný zápas. Do úvodní šance se v 8. minutě dostal domácí Lukáš Dýnek, ale mířil nad. Pak iniciativu přebrali hosté a a zejména se činil jejich útočník F.Kříž: ten ve sledu svých šancí nejprve napálil ve 28. minutě břevno. Následně dvakrát střílel vedle, to bylo ve 39. a ve 41. minutě. Na počtvrté mu to již vyšlo a ve 44. minutě poslal hosty do zaslouženého vedení. Jelikož si domácí větší příležitost již nevypracovali, šlo se do kabin za stavu 0:1.

Ve druhé půli se taktovky chopili domácí. Vyrovnání přišlo hned po 4 minutách hry: ve skrumáži po volném přímém kopu se nejlépe zorientoval David Kuš a bylo to 1:1. Domácí pokračovali v útočné hře, hosté jim sekundovali a tak se rodili gólové příležitosti. Největší měl na straně domácích T. Houška, mířil však nepřesně. Na druhé straně přišly velké možnosti v 58. minutě a další o 5 minut později, vše však bez úspěchu. Střelecky se však prosadil až domácí J. Houška v 71. minutě, když z dorážky poslal domácí do vedení. Připomínky k tomu měl hostující brankář Kopeček, který nejprve za protesty dostal první žlutou, za následné postrkování i druhou a zamířil do sprch. Do branky šel místo něj Tomáš Bastl. V této minutě se remízový zápas zlomil ve prospěch domácích. Ti kontrolovali hru a v 79. minutě přidali i pojistkový gól - podruhé, tentokrát hlavou se v zápase prosadil D. Kuš a upravil na konečných 3:1.



Ohlasy k zápasu


FC Slavoj Žirovnice
Leoš Mitas, trenér Žirovnice: Jsem samozřejmě rád za 3 body proti tak silnému soupeři. Jemnicko bylo možná nejlepší soupeř, který se tu představil. V první půli byl i lepší a zaslouženě vedl. My jsme si však za kvalitu ve druhé části výhru zasloužili.

1. FC JEMNICKO
Zbyněk Kincl, trenér Jemnicka: Topíme se na jaře v herní krizi a to se potvrdilo. Díky počasí se nehrál moc atraktivní duel. Po půli jsme zaslouženě vedli, ale nezvládli jsme začátek druhého poločasu a domácí otočili. V deseti jsme pak už nedokázali zápas otočit. Mizérie pokračuje a asi i zaslouženě jsme odjeli s prázdnou..



Sestavy


FC Slavoj Žirovnice
M. Dvořák [-] - F. Vilímek [-] , D. Kuš [-] , V. Kněžínek [-] , P. Houška [-] - V. Hadrava [-] , L. Dýnek [-] , J. Vodáček [-] , J. Houška [-] - D. Rozporka [-] , T. Houška [-]

1. FC JEMNICKO
V. Kopeček [-] - M. Máca [-] , T. Bastl [-] , Z. Koutný [-] , J. Kincl [-] - Š. Tobolka [-] , T. Krejča [-] , M. Borkovec [-] , P. Tesař [-] - F. Kříž [-] , L. Morkus [-]

ŽK: 35. P. Houška , 58. J. Vodáček , 76. L. Dýnek - 38. T. Krejča , 49. Š. Tobolka , 55. T. Bastl , 71. V. Kopeček . ČK: 71. V. Kopeček .
Hráči zápasu: D. Kuš , M. Dvořák - F. Kříž .
Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.