2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.05.2015 16:30

24.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přibyslav remízovala v Žirovnici


Branky


0

Domácí Slavoj má v poslední době formu jako hrom! Čtyři utkání za sebou vyhrál a díky tomu se tým Leoše Mitase vyhoupl až na 9. místo, právě před dnešního soupeře, který naopak poslední dvě kola vyšel bodově naprázdno a k jistotě záchrany ještě ten nějaký bodík bude potřebovat. Zápas nakonec po velmi dramatické koncovce skončil remízou 2:2, s čímž budou asi více spokojení domácí ,kteří hráli skoro celý zápas o deseti a srovnat se jim podařilo až dvě minuty před koncem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas začal se skoro hodinovým zpožděním, hostům se po cestě rozbil autobus a hledali náhradní dopravu. Jejich nástup rovnou z autobusu byl na hře znát a domácí se v úvodu dostali do velkých šancí. Konkrétně hned v 1. minutě Rozporka a v 5. Dýnek. Ale domácím se skórovat nepodařilo. Hosté se dostali do hry až po čtvrthodině, kdy nebezpečně zakončoval Sodomka. To už ale hrála Žirovnice v deseti, neboť byl vyloučen Knotek. Přibyslav v přesilovce přebrala aktivitu a v 35. minutě šla do vedení- prosadil se T.Musil. Pak ještě nevyužil ve 42. minuty hostující Vykoukal odkryté branky a z 18 metrů netrefil. Domácí Slavoj odpověděl rychlým protiútokem a gólem do šatny - L. Dýnek ve 44. minutě srovnal na 1:1.

Do druhé půle již hosté vstoupili koncentrovaně a po vyrovnaném úvodu byli i díky pokračující přesilovce aktivnější. Svoji převahu však přetavili v branku až v 83. minutě, kdy se po parádní akci rozehrané Krčálem a Vykoukalem trefil Lukáš Adamec a bylo to 1:2. Domácí si však za svoji srdnatost v oslabení remízu zasloužili a také se jí dočkali. V 88. minutě rozehrál roh Dýnek a Jakub Vodáček rozhodl o dělbě bodů - 2:2.



Ohlasy k zápasu


FC Slavoj Žirovnice
Leoš Mitas, trenér Žirovnice: Dnes to byla taková divočina : hostům se rozbil autobus, začalo se o pozdě a pak šel Knotek hned pod sprchy. To vyloučení však bylo myslím přísné. Nakonec musím kluky pochválit, že v oslabení vydřeli remízu..

SK Přibyslav
Radek Havlíček, trenér Přibyslavi: Z těch problémů co nás potkali s rozbitým autobusem jsme se oklepali až po 20 minutách, kdy nás zachránil Sybera . Pak hru ovlivnilo vyloučení domácích, po kterém jsme převzali otěže zápasu a mohli ještě do poločasu rozhodnout. Na konci však domácí zaslouženě vyrovnali a opakoval se tak scénář podzimního duelu - jen v obráceném gardu.



Sestavy


FC Slavoj Žirovnice
M. Dvořák [-] - P. Houška [-] , V. Kněžínek [-] , J. Svoboda [-] (76. V. Hadrava [-] ) , T. Knotek [-] - J. Vodáček [-] , J. Houška [-] (85. D. Kuš [-] ) , L. Dýnek [-] , D. Rozporka [-] - V. Staněk [-] , T. Houška [-] (46. F. Vilímek [-] )

SK Přibyslav
A. Sybera [-] - J. Flekal [-] , P. Kunc [-] , M. Strašil [-] , R. Musil [-] - L. Vykoukal [-] , L. Adamec [-] , M. Krčál [-] , P. Škacha [-] - P. Sodomka [-] (84. Z. Josífek [-] ) , T. Musil [-] (73. M. Ondra [-] )

ŽK: 24. L. Dýnek - 52. L. Vykoukal . ČK: 10. T. Knotek .
Hráči zápasu: M. Dvořák - M. Strašil .
Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.