Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2015 16:30

23.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ždírec si připsal povinné 3 body


Branky


0

Karty před zápasem byly rozdány jasně - Ždírec minule zvítězil v Herálci a hraje o postup. Luka trápí marodka i postavení v soutěži. Důležitá utkání se sousedy v tabulce ztratila a tudíž s body ze Ždírce asi nikdo v Lukách nepočítal. Překvapení se nekonalo, domácí berou 3 body ,vidět byl hlavně střelec dvou branek Mrázek, a odpověděli na bodový zisk konkurentů z čela soutěže. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prvních 20 minut se hrála oťukávaná. Pak ovšem domácí přepnuli na vyšší rychlostní stupeň a bylo to hned znát. V první větší šanci přestřelil Slavík. Na druhé straně musel být pozorný Pometlo, který likvidoval šanci hostí. Ždírec pak přitlačil soupeře k šestnácce a ti odvraceli na vlastní břevno. Úvodní branku přinesla 26. minuta. Po ruce ve vápně rozhodčí nařídil pokutový kop - Lukáš Mrázek 1:0. Pak ještě ve 30. minutě pálil vedle Kolouch. Poločas skončil i přes další tlak domácích 1:0.

Po změně stran byl obrázek stejný. V 50. minutě se sice blýskly útočnou akcí hosté, ale pak přišel celoplošný tlak Tatranu. V 52. minutě se ještě skóre nepohnulo- Čalkovský střílel nepřesně. Změna na tabuli přišla o deset minut později. Po pěkné akci P.Klimeš posunul na M.Slavíka a ten křižnou střelou zvýšil na 2:0. Hned za dalších minut to bylo už o tři góly - Čalkovský vybojoval na půlce míč a zkušeně přeloboval gólmana Luk Čermáka. Převaha domácích pokračovala. V 70. minutě nepřesně hlavičkoval agilní Slavík. Za dvě minuty prošel hráč utkání Lukáš Mrázek mezi dvěma obránci soupeře a upravil na 4:0. Hosté již jen korigovali Hintnausem po chybě obrany.



Ohlasy k zápasu


TATRAN Ždírec nad Doubravou
Miroslav Plíšek, trenér Ždírce: Od začátku jsme se museli plně soustředit, soupeře ze spodních pater jsme nechtěli podcenit. Dvacet minut jsme se zahřívali a pak celoplošným fotbalem soupeře jasně přehráli. Hosté nám hrozili jen z brejků, když se paradoxně nestíhali vracet za našimi útoky

SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
David Votava, trenér Luk nad Jihlavou: Bylo vidět kdo kde se v tabulce nachází. Domácí nás načali z penalty, která si myslím podle nových pravidel neměla být. To je ale jen detail, poradili by si s námi i tak. Ždírec byl po všech stránkách lepší a skóre tomu napovídá.



Sestavy


TATRAN Ždírec nad Doubravou
S. Pometlo [-] - M. Kysilko [-] , R. Kolouch [-] , P. Čalkovský [-] , J. Fikar [-] - L. Mrázek [-] (80. J. Zahradník [-] ) , P. Pátek [-] , J. Smejkal [-] , P. Novotný [-] - P. Klimeš [-] , M. Slavík [-] (77. R. Michalec [-] )

SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
P. Čermák [-] - P. Trombelli [-] , M. Bratršovský [-] , M. Boháček [-] , F. Rozmahel [-] - L. Vařejka [-] , P. Navrátil [-] , D. Horáček [-] (75. M. Brožek [-] ) , P. Hintnaus [-] - J. Hrdlička [-] , I. Kucarov [-] (70. Š. Číhal [-] )

Hráči zápasu: P. Čalkovský , L. Mrázek - P. Čermák .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.