1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2015 10:30

23.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polná se rozešla s Chotěboří smírně


Branky


0

Polnou díky dohrávce čekal další anglický týden. V pátek prohrála v dohrávce 18. kola v Bíteši 2:0 a necelé dva dny nato ji čekal soupeř z čela tabulky. Náročného programu domácích se snažili využít hosté z Chotěboře, které by výhra vynesla minimálně do večera na čelo tabulky. Nestalo se tak, oba týmy berou bod za remízu 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od úvodu bylo vidět, že svěřenci hostujícího trenéra Sourala chtějí ve Stáji uspět. Hned se do domácích, kterým náročný program vynesl řadu absencí, tlačili a slepená defenziva Polné měla plné ruce a nohy práce. Ve 12. minutě se také kvalitně hrající Chotěboř dočkala - za vápnem napáli odražený míč Marek Somerauer a bylo to 0:1. Domácí po obdrženém gólu přidali, ale do zakončení se nedostávali. Klíčový moment utkání přinesla 39. minuta. M.Kolman poslal míč na M.Špendlíčka, který byl v pokutovém území sražen. Následovalo vyloučení hostujícího Čápa a pokutový kop. K tomu se postavil Filip Dvořáček a srovnal na 1:1.

 Do 2. poločasu nastoupili domácí ve snaze využít přesilovku. Hosté však hráli kvalitně a obětavostí nahrazovali početní nevýhodu. V 60. minutě mohl přijít další kritický moment pro hosty. Marek Somerauer, který již jednu žlutou kartu měl, nevybíravě fauloval domácího P.Baráka a jasně si řekl o vyloučení. Sudí Tesař byl však velmi benevolentní a střelce hostí nevyloučil. Od této chvíle bylo utkání více bojovné a nervozní. Oba týmy se do konce zápasu snažili urvat vítezství, nejblíže k tomu byli hosté v 87. minutě. Brankář Koubek však výborně zasáhl a tak se body po remíze 1:1 dělily.



Ohlasy k zápasu


TJ Sapeli Polná
Jiří Babínek, trenér Sapeli Polná: I přes zúžený kádr a náročný program jsme mysleli na bod. A v průběhu přesilovky i na 3 body. Hosté však potvrdili svoji kvalitu a i v deseti byli nebezpeční. Měli ale podle mě dohrávat v devíti, hlavní sudí však celkově podal slabý výkon a v danou chvíli se asi neodvážil poslat hosty do dvojitého oslabení.

FC Chotěboř
Josef Soural, trenér Chotěboř: Úvod zápasu se nám povedl, dali jsme i brzy gól. ten nám ale paradoxně ublížil, po jeho vstřelení jsme vyklidili pole. Před koncem zápasu jsme přišli o vyloučeného Čápa a o zraněného Sommerauera, navíc soupeř vyrovnal.



Sestavy


TJ Sapeli Polná
P. Koubek [-] - J. Šebesta [-] (46. P. Fišer [-] ) , P. Tržil [-] , T. Reiterman [-] , P. Barák [-] - M. Špendlíček [-] , F. Dvořáček [-] , M. Brnický [-] , J. Vacek [-] - M. Kolman [-] , V. Koukal [-]

FC Chotěboř
T. Dobrovolný [-] - M. Somerauer [-] (77. J. Šimoňák [-] ) , M. Čáp [-] , T. Hromádka [-] , J. Hlaváček [-] - J. Hlaváček [-] , M. Somerauer [-] (76. M. Koutný [-] ) , L. Filipský [-] , O. Bělovský [-] - P. Hanousek [-] , M. Odvářka [-]

ŽK: M. Somerauer , M. Čáp . ČK: 39. M. Čáp .
Hráči zápasu: P. Barák , T. Reiterman .
Místo: Stáj. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.