R. Tůma 24.
1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2015 16:30

23.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okříšky doma podlehly Žirovnici gólem z předposlední minuty


Branky


0

Utkání sousedů v tabulce přineslo vyrovnané drama. Okříšky minule vyhráli až překvapivě hladce v Přibyslavi a dobrou formu chtěli doma potvrdit. Vítězství na svojí stranu však nakonec strhli v 88. minutě hosté, kteří si tak připsali již 4. výhru v řadě. Svěřenci trenéra Leoše Mitase tak udělali důležité kroky k záchraně v soutěži. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas začal dobře pro hosty, kteří po chybě domácí obrany již ve 2. minutě šli do vedení - trefil se Rozporka. Následně se hrálo mezi oběma vápny. O něco aktivnější domácí se přesto dočkali vyrovnání. Ve 27.minutě  Svoboda parádně uvolnil Tůmu a ten nedal  brankáři hostí šanci. Žirovnice mohla jít opět do vedení ve 33.minutě, když se kopala penalta po faulu domácího zadáka Brabence. Tu však domácí brankář Fiala Dýnkovi reflexivně vyrazil mimo branku.

Do 2. půle vstoupily opět lépe hosté, ve 49. minutě střílel agilní Rozporka, Fiala s obtížemi vyrazil a následně obrana odvrátila míč do bezpečí. Okříšky měli šanci v 65.minutě. Zahrávali trestný kop, míč se odrazil ke Kotrbovi a jeho střelu obrana hostí srazila na roh. Domácí se i nadále tlačili dopředu, nebezpečné byly zejména střely Moláka a Dubského, hosty však podržel brankář Dvořák. Slavoj měl příležitost skórovat  v 79.minutě, když zůstal na hranici šestnáctky osamocený Dýnek, ale pálil těsně mimo. Rozhodlo se v poslední desetiminutovce - nejprve v 81.minutě nastřelil domácí Tekal hlavou břevno. A když už to vypadalo na remízu, přišel závěrečný závar před domácí svatyní, ze kterého rezultoval roh a následná nechytatelná pumelice  hostujícího Jiřího Houšky 1:2!



Ohlasy k zápasu


SK Huhtamaki Okříšky
Milan Tekal, asistent trenéra Okříšky: Bohužel jsme inkasovali hned na začátku, po vyrovnání jsme byli myslím lepší, dostali jsme se do tlaku, který jsme však nezužitkovali. Hosté jej přestáli a pak sami povedenou ranou rozhodli. Pokud bychom z tlaku uspěli my, mohlo to být obráceně. Po faulu na Kotrbu si myslím, že jsme měli kopat penaltu. Ale nechci se nato vymlouvat, utkání jsme si měli rozhodnout sami, šance byly. Musíme hledět k dalším utkáním, naše postavení v tabulce a následný los není zrovna ideální.

FC Slavoj Žirovnice
Leoš Mitas, trenér: My jsme si po třech vítězství věřili, ačkoliv si jsme vědomi, že každá série jednou končí.Trochu štěstí a velká bojovnost nám přinesla čtvrtou výhru v řadě a myslím, že když to vezmu zpětně tak i zaslouženou.



Sestavy


SK Huhtamaki Okříšky
L. Fiala [-] - J. Tekal [-] , J. Brabenec [-] , J. Jůza [-] (60. P. Molák [-] ) , Z. Ryšavý [-] - R. Tůma [-] , D. Svoboda [-] , P. Dubský [-] , M. Dočekal [-] - M. Kotrba [-] , M. Řezáč [-]

FC Slavoj Žirovnice
M. Dvořák [-] - F. Vilímek [-] , T. Knotek [-] , V. Kněžínek [-] , P. Houška [-] - J. Houška [-] , J. Svoboda [-] , L. Dýnek [-] , D. Rozporka [-] - T. Houška [-] (77. T. Hřebecký [-] ) , V. Staněk [-]

ŽK: 33. J. Brabenec , 75. R. Tůma , 82. P. Dubský , 90. J. Tekal - 59. T. Knotek , 80. L. Dýnek .
Hráči zápasu: R. Tůma - D. Rozporka , L. Dýnek .
Počet diváků: 150.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.