Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2015 17:00

29.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sapeli Polná je doma neporazitelná


0

Sapeli Polná doma neprohrává. Po dvou remizách tým Jiřího Babínka doma poprvé vyhrál. Jasné utkání režíroval Špendlíček. Jaroměřice tak opět nebodovaly a jejich situace není růžová. V případě porážky v dalším kole spadnou do průběžně sestupových vod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se na začátku utkání předháněli v zahazování šancí. Zazdili čtyři, ale mrzet je to nemuselo. V 18. minutě si pro dlouhý aut došel neobsazený Matějíček a sám na brankáře se nemýlil. Do poločasu měli domácí stálou převahu, avšak již bez gólového efektu.Ve 45. minutě byl navíc vyloučen hostující Holoubek.

Polná převahu v poli zůročila brzy po přestávce, když se v 53. minutě trefil Koukal, kterého do úniku vyslal kolmicí Špendlíček. Jaroměřice zbraně nesložili a v 65. minutě snížil Neumann. V 70. minutě se skóre uzavřelo. Fišer vyslal do úniku Špendlíčka a ten přeloboval brankáře Klubala.



Sestavy


TJ Sapeli Polná
P. Koubek [-] ( [-] ) - P. Takács [-] , P. Tržil [-] , T. Reiterman [-] , P. Barák [-] - P. Fišer [-] , D. Macko [-] (82. V. Musil [-] ) , F. Dvořáček [-] , P. Matějíček [-] (64. M. Kolman [-] ) - M. Špendlíček [-] , V. Koukal [-]

FK Jaroměřice nad Rokytnou
K. Klubal [-] - D. Karásek [-] , J. Urbánek [-] , J. Fruhauf [-] , M. Křivánek [-] - J. Rygl [-] , D. Hověz [-] , Z. Karásek [-] , T. Holoubek [-] - Š. Czucz [-] (61. V. Novotný [-] ) , M. Neumann [-]

ČK: 45. T. Holoubek .
Hráči zápasu: M. Špendlíček , T. Reiterman .
Místo: Stáj. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.