Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2015 17:00

29.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přibyslav směřuje jistě za záchranou


Branky


0

Předehrávané 29. kolo přineslo souboj dvou celků, které by neměly hrát bezprostředně o záchranu, které se však pohybují těsně nad tímto pásmem. Oba měly před zápasem 25 bodů a tak to byl souboj o něco klidnější spaní. Utkání bylo zároveň zajímavé derby havlíčkobrodského okresu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
První poločas patřil hostům, kteří dlouhými nákopy ohrožovali branku domácích. Ve 20.minutě netrefil hostující Štros dobře zahraný rohový kop. Ve 30.minutě zahrál Vaňásek parádně standardní situaci ze 30.metrů a balón skončil až v bráně Sybery. Největší šanci domácích měl Sodomka, ale ve 42. minutě trefil po centru Flekala jen břevno.

 

V druhém poločase se hrálo za stálé převahy domácích. Ve 48.minutě nacentroval Krčál a Adamec uklidil hlavou z malého vápna na 1:1. V 58 minutě fauloval hostující Petrus Sodomku a pískala se penalta. Tu s přehledem proměnil domácí stoper Vopršal. Poté domácí trochu vyklidili pozice,čehož využili hosté ke srovnání. Valenta potrestal chybu domácího Vopršala při standardní situaci. Vopršal své zaváhání napravil v 73.minutě, když po rohovém kopu využil nepřehledné situace v málem vapně.  

 


Ohlasy k zápasu


SK Přibyslav
Radek Havlíček, trenér SK Přibyslav: Před zápasem jsem hráčům kladl na srdce, aby nepouštěli hosty ke standardním situacím, o kterých víme,že je Světlá umí. To se nám dařilo do 35 min. kdy úvodní opatrnou pasáž ukončila úspěšná standardka hostí - 0:1. Za pět minut mohl vyrovnat Sodomka ale konstrukce byla proti. Do 2. půle jsme šli se dvěma útočníky a snahou přetlačit hosty hrou po zemi. Hned ve 48. minutě jsme po výborné akci srovnali a v 56. minutě vyústila naše zvýšená aktivita ve vedoucí branku. Pak sice hosté opět udeřili ze standardky výborně zahrané Císařem, ale my nadále přehrávali soupeře po zemi a v 74. minutě po druhé brance J. Vopršala rozhodli o zasloužené výhře. Závěr byl nervózní, v potyčkách vynikal zejména známí bouřlivák Štross, ale my si výhru pohlídali.

FK Bohemia Světlá nad Sázavou
Miloslav Kafka, trenér Světlé nad Sázavou: První poločas z naší strany ještě snesl parametry zápasu krajského přeboru. O přestávce jsme si řekli, že nesmíme pustit Přibyslav do tlaku, jenže to se nepovedlo. Prakticky ihned po pauze jsme propadli na naší levé straně a centr do vápna proměnil Adamec ve vyrovnání. A to ho naši stopeři měli pokrytého. Přibyslav se pak zaslouženě dostala do vedení, my jsme srovnali a v tu chvíli jsem doufal, že zase naskočíme. Nenaskočili jsme a tedy po zásluze prohráli. Chtěl jsem ze tří venkovních zápasů za sebou mít 4 body, máme tři, ty beru, i když jsem si myslel, že je získáme jinde než v Jemnicku.



Sestavy


SK Přibyslav
A. Sybera [-] (79. O. Uhlíř [-] ) - R. Musil [-] , J. Vopršal [-] , M. Strašil [-] , L. Smejkal [-] (89. T. Jelínek [-] ) - J. Flekal [-] , L. Adamec [-] , P. Škacha [-] , M. Krčál [-] , L. Vykoukal [-] (77. Z. Josífek [-] ) - P. Sodomka [-]

FK Bohemia Světlá nad Sázavou
P. Janota [-] - J. Vaňásek [-] , M. Petrus [-] , J. Petřík [-] , B. Císař [-] - L. Rezek [-] (90. M. Karel [-] ) , P. Čuřík [-] , D. Valenta [-] , J. Bláha [-] (77. L. Vodička [-] ) - J. Štros [-] , M. Křikava [-]

Hráči zápasu: J. Vopršal .
Počet diváků: 150.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.