2:1
(2:1)
21. F. Toman
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2015 17:00

29.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žirovnice poprvé na jaře vyhrála


Branky


0

Po dvou remízách a jedné prohře se Žirovnice dočkala první jarní výhry. V záchranářském souboji porazila těsně Luka. Ty sice v minulém kole vyhráli v Třešti, ale body nadále potřebují jako sůl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žirovnice začala optickou převahou, ale bez střely na branku. Ve 21. minutě se tak ve vápně uvolnil hostující Toman a střelou po zemi poslal hosty do vedení. Žirovnice ještě přidala, zatlačila hosty do defenzívy a dokázala zápas otočit. Nejprve hlavičkoval Rozporka do břevna, hned poté však tredil Kněžínek míč volejem a ten skončil v hostující brance. Ve 38. minutě unikl domácí hráč po pravém křídle, vystřelil, brankář hostů míč vyrazil, ale Rozporka ho vrátil do branky. Tak skončil poločas.

Ve druhém poločase se Žirovnice zatáhla a Luka převzali iniciativu. Bylo znát, že se sešly dva nejhorší útoky v soutěži, protože Luka už gól dát nedokázala.



Ohlasy k zápasu



SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
David Votava, trenér Luka nad Jihlavou: Těžce se mi hodnotí tak nepovedený zápas. První půli jsme de facto proflákali, jediné co lze vyzdvihnout je důrazné zakončení F. Tomana, toho jediného snad lze trochu pochválit, na 1:0. Vedení jsme však do konce první půle, celkem zaslouženě, neudrželi. V té druhé jsme měli sice více ze hry ale nakonec jsme odjeli s prázdnou.S výkonem jsem hrubě nespokojen.



Sestavy


FC Slavoj Žirovnice
M. Dvořák [-] - J. Svoboda [-] , T. Knotek [-] , V. Kněžínek [-] , F. Vilímek [-] - L. Dýnek [-] , D. Rozporka [-] (74. J. Houška [-] ) , J. Vodáček [-] , V. Hadrava [-] (81. T. Hřebecký [-] ) - V. Staněk [-] , T. Houška [-] (90. M. Kořínek [-] )

SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
P. Čermák [-] - P. Číhal [-] (33. Š. Číhal [-] ) , M. Bratršovský [-] , M. Boháček [-] , P. Trombelli [-] (65. I. Kucarov [-] ) - L. Vařejka [-] (62. J. Hrdlička [-] ) , D. Horáček [-] , P. Navrátil [-] , P. Hintnaus [-] - P. Mašek [-] , F. Toman [-]

ČK: 85. M. Bratršovský .
Hráči zápasu: D. Rozporka , L. Dýnek - F. Toman .
Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.