Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2015 17:00

29.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čáslavice se zvedly z prachu a jsou opět ve hře o záchranu


Branky


0

Práce manažera Jana Jabůrka nese ovoce. Po podzimu prakticky odepsaný tým Čáslavic první jarní kola nebodoval a málokdo by ještě před týdnem vsadil na záchranu Čáslavic zlámanou grešli. Nyní však Čáslavice sestřelily dva týmy z krajské špičky a dotáhli se na rozdíl 3 bodů od záchrany. Všem týmům nahrává i situace v divizi, když to vyadá tak, že žádný tým z Vysočiny nespadne. Z krajského přeboru pak spadnou jen tři týmy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí začali utkání obrovským tlakem, v prvních minutách utkání se v obrovských šancích ukázali Plichta s Dvořákem. Čáslavice dál tlačily, ale uspěly až ve 24 minutě, když střelou z deseti metrů uspěl Plichta. Ve 32. minutě zvýšil na 2:0 hlavou Čermák, který si vyskočil na rohový kop. Do poločasu měli ještě velké šance domácí Dvořák a Netrda, ale také neuspěli.

Ve druhém poločase se čekal tlak Herálce, ale ten nepřišel. Čáslavice měli další šance a jednu z nich proměnil v 57. minutě Dvořák. Herálec se do zakončení nedostával a vypadalo to na jasné vítězství domácích. Jenže v 66. minutě po faulu na hranici šestnáctky se do míče opřel nechytatelně Uchytil a Herálec z první střely na branku snížil na 1:3. To mu dalo křídla, převzal iniciativu a hned v 70. minutě snížil na 2:3. Po průniku do vápna a faulu se pískala penalta, kterou bezpečně proměnil Boháč. Čáslavice znervózněly, ale Herálci se už skórovat nepodařilo. Šance měl ještě dvě. Nejprve v 83. minutě dostal jeden z útočníků Herálce míč centrem za obranu, na penaltě si ho zpracovával, míč mu ale odskočil přímo do náruče brankáře. V 90. minutě pak volný přímý kop hostů skončil na břevně.



Ohlasy k zápasu


FK Čáslavice-Sádek
Jan Jabůrek, trenér Čáslavice - Sádek: Chtěli jsme tři body a podle toho jsme vstoupili do utkání. Po velkých šancích Plichty a Dvořáka jsme udeřili Preslem a pak Čermákem. V začátku 2. půle jsme pokračovali ve stejném duchu a v 57.min po Dvořákově gólu na 3:0 to vypadalo na jasnou záležitost,navíc tou dobou byl poměr střel 8:0. Přesto jsme si to ještě v závěru zkomplikovali. Po gólu na 3:2 na nás trochu padla deka, ale nakonec jsme zaslouženou výhru pohlídali. Chceme dále sbírat důležité body, na rovinu říkám výhry - na remízy hrát neumíme a ani nechceme




Sestavy


FK Čáslavice-Sádek
J. Kružík [-] - P. Kurtin [-] , P. Čermák [-] , M. Zikmund [-] , T. Tržil [-] - D. Presl [-] (86. V. Lampíř [-] ) , P. Chládek [-] , A. Plichta [-] , M. Netrda [-] (90. P. Kopuletý [-] ) - D. Dvořák [-] , L. Barák [-] (74. T. Rygl [-] )

TJ Sokol Herálec
M. Žďánský [-] - M. Ptaszek [-] , J. Ptaszek [-] , J. Černý [-] , L. Cach [-] - J. Zich [-] (3. M. Najman [-] ) , P. Šustáček [-] , J. Slováček [-] , V. Uchytil [-] - M. Boháč [-] , J. Bureš [-] (58. J. Myška [-] )

Počet diváků: 120.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.