Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2015 17:00

29.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotěboř prohrávala 62 minut, pak za 36 dala 7 gólů!


0

Mohl to být opět souboj o první místo. Jenže to by Jemnicko nesmělo mít na jaře tragické výsledky. Chotěboř si to tak rozdala o první místo se Ždircem a ted hrál o jeho udržení. Jemnicko hrálo spíše o naději udržet se ještě ve hře o titul. Výsledek nakonec ukázal v jakém se oba týmy nalézají rozpoložení. Prohrávající Chotěboř se zvedla, vyrovnala, dala na 2:1 a zápas vyhrála. Jemnicko se po druhém gólu sesypalo a hrát ještě 10 minut tak dostane desítku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase bylo lepší Jemnicko, mělo více ze hry i více šancí. V první se ocitl Tobolka a hned zkušeně poslal mezi nohama brankáře míč do sítě. I když nějaké šance Jemnicko mělo, tak se hralo hodně neurovnaně s velkým množstvím osobních soubojů a ztrát míče.

Ve druhém poločase se začali hráči Chotěboře lépe pohybovat a Filipský brzy vyrovnal. Po dalším gólu do své sítě Jemnicko rezignovalo a Chotěboř přidala několik dalších gólů.



Ohlasy k zápasu


FC Chotěboř
Josef Soural, trenér Chotěboře: V anglickém týdnu máme Ždírec, Humpolec a Jemnicko. Nejtěžší možné soupeře. To jak zápasy zatím zvládáme mě těší. Před zápasem jsem měli ze soupeře velký respekt, i když je jeho forma na jaře kdovíjaká, tak jsou tam pořád ti samí hráči, kteří po podzimu vedli KP. V prvním poločase svoji kvalitu také ukazovali, pak jsme vyrovnali a po gólu na 3:1 soupeř psychicky úplně odešel a zápas se změnil až v exhibici. Utkání se pak hodnotí velmi snadno.

1. FC JEMNICKO
Pavel Kincl, předseda 1.FC Jemnicko: Před zápasem jsme si řekli,že jarní smůlu zlomíme a zabodujeme a v první půli se nám to dařilo plnit.Bohužel jsme za stavu 1:0 pro nás nevyužili slibné šance k navýšení náskoku a místo abychom po půli vedli o tři góly, bylo to o jeden.V druhé půli se projevilo naše jarní trápení- v koncovce jsme se neprosadili zato soupeř využil snad každou příležitost.Zlomil nás třetí gól a nakonec z toho byl pro nás debakl!



Sestavy


FC Chotěboř
T. Dobrovolný [-] - M. Čáp [-] , T. Hromádka [-] , J. Hlaváček [-] (86. R. Fiala [-] ) , L. Filipský [-] - J. Hlaváček [-] , J. Kaplan [-] , M. Koutný [-] (46. M. Somerauer [-] ) , O. Bělovský [-] (78. R. Odvářka [-] ) - P. Hanousek [-] , M. Odvářka [-]

1. FC JEMNICKO
V. Kopeček [-] - M. Máca [-] , T. Krejča [-] (66. M. Borkovec [-] ) , T. Bastl [-] , J. Kincl [-] (46. M. Čurda [-] ) - S. Křivánek [-] , Š. Tobolka [-] , P. Tesař [-] , Z. Koutný [-] (79. J. Liška [-] ) - J. Kříž [-] , L. Morkus [-]

Počet diváků: 160.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.