2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.04.2015 15:30

18.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žirovnice uspěla v odloženém utkání proti Jaroměřicím


Branky


0

V dohrávce 18 .kola dvou týmů ohrožených sestupem uspěl domácí Slavoj, který porazil hosty z Jaroměřic poměrem 2:0. Pro oba týmy další důležitý zápas, ve kterém padl v každém poločase pouze jeden gól. Pokaždé to bylo do branky Destrukce a v obou případech byl střelcem muž zápasu Lukáš Dýnek. 3 důležité záchranářské body tak zůstali v Žirovnici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí od začátku potvrzovali, že hrají v poslední době v pohodě. Od 1. minuty měli navrch. Střelecký účet mohli otevřít již v 11. minutě - Staněk však po přihrávce Vilímka zakončoval nepřesně. Skóre se tak poprvé měnilo až ve 26. minutě. Rychlou akci rozehrál Staněk s T.Houškou, následně míč doputoval k Lukáši Dýnkovi a ten se v poslední době nemýlí - 1:0. Po zbytek poločasu určovali tempo i nadále hráči Slavoje, hosté nevystřelili ani jednou na bránu!

Po přestávce viděli přihlížející diváci stejný scénář. Hosté se dostali do ojedinělé šance v 50. minutě, ale tu Czuc spálil. Pak hru režírovali domácí. Pojistku přidal po hodině hry opět Lukáš Dýnek, který potvrdil, že minule nebyl v sestavě kola náhodou. Po přihrávce T.Houšky upravil na konečných 2:0. Do konce zápasu se totiž skóre na tabuli již nepohnulo.



Ohlasy k zápasu


FC Slavoj Žirovnice
Leoš Mitas, trenér Žirovnice: Nesehráli jsme v ofenzívě úplně nejlepší utkání, jsem však rád, že kluci nepustili soupeře de facto k ničemu. Máme ze třech zápasů 9 bodů a to je nejdůležitější!

FK Jaroměřice nad Rokytnou
Antonín Salák, trenér Jaroměřic: Když poprvé vystřelíme na bránu až v druhé půli, nemůžeme chtít uspět. Jediná gólová šance v zápase je prostě příliš málo..



Sestavy


FC Slavoj Žirovnice
M. Dvořák [-] - T. Knotek [-] , V. Kněžínek [-] , J. Svoboda [-] , P. Houška [-] - F. Vilímek [-] (65. T. Hřebecký [-] ) , J. Vodáček [-] (73. P. Kořínek [-] ) , L. Dýnek [-] , J. Houška [-] (81. D. Kuš [-] ) - V. Staněk [-] , T. Houška [-]

FK Jaroměřice nad Rokytnou
K. Klubal [-] - Z. Karásek [-] , D. Karásek [-] , J. Fruhauf [-] , J. Urbánek [-] - T. Holoubek [-] , M. Křivánek [-] , M. Neumann [-] , Z. Nykrmajer [-] - J. Rygl [-] , Š. Czucz [-]

Hráči zápasu: L. Dýnek , T. Houška - M. Neumann .
Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.