4:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.04.2015 15:30

18.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jemnicko v dohrávce překvapení nedopustilo a porazilo Luka nad Jihlavou


Branky


44. Š. Tobolka , 53. P. Navrátil (vl.) , 58. T. Krejča , 73. F. Kříž - 59. P. Hintnaus
0

Pokud chtějí domácí pomýšlet na postup, nutně potřebovali dnes zvítězit. A to se jim také nakonec povedlo,navázalo na sobotní domácí výhru s Moravskými Budějovicemi a poskočilo na 4. místo. Vedoucí trio má tak na dohled a vrátilo se zpět mezi aspiranty na postup.Naopak hosté si připsali třetí porážku v řadě a svěřenci Davida Votavy zůstávají na 14. pozici s 20 body, které na záchranu stačit nebudou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

1. poločas se nesl v duchu fotbalového trápení z obou stran. První střela přišla až v 18. minutě, paradoxně od víceméně bránících hostů. Pak se ozvali domácí, po centrovaných míčích ze stran se však Krejča a po něm ani Tesař ve 28. minutě hlavou neprosadili. Do zaslouženého vedení se tak Jemnicko dostal oaž těsně před odchodem do šaten, důrazný Máca přihrával Tobolkovi 1:0.

V druhé půli již domácí zlepšili pohyb a byli po celých 45 minut aktivnější. V 54. minutě se dočkali i druhého gólu. Centr Morkuse si do vlastní sítě srazl obránce Luk Navrátil. Za další čtyři minuty to už bylo  o tři góly, to když se míč dostal od Křivánka na Krejču a ten prostřelil hostujícího brankáře Žatečku. Mírné uspokojení domácích nad hladkým vedením přineslo snížení hostů - P. Hintnaus prostřelil hned za minutu Kopečka a bylo to 3:1. Žádné drama se však nekonalo. Domácí nadále určovali tempo hry a v útoku neškodní hosté s prakticky nedostali do zakončení. Gólovou tečku za utkáním napsal v 73. minutě F.Kříž. Zápas se pak už jen dohrával.



Ohlasy k zápasu


1. FC JEMNICKO
Zbyněk Kincl, trenér FC Jemnicko: Žádné galapředstavení to od nás nebylo. Hlavně ne v 1. půli.Po přestávce jsme zlepšili pohyb po hřišti a zjednodušili hru a střelecky se prosadili. Hosté nám to usnadnili svojí mizernou ofenzívou.

SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
David Votava, trenér Luk nad Jihlavou: Domácí měli po celou dobu optickou převahu a vyhráli zaslouženě. Škoda, že jsme si nepohlídali závěr první půle a dostali gól do šaten. I po přestávce jsme byli horším týmem - i přes snížení na 1:3



Sestavy


1. FC JEMNICKO
V. Kopeček [-] - M. Máca [-] , Z. Koutný [-] , T. Bastl [-] , J. Kincl [-] - P. Tesař [-] , Š. Tobolka [-] , T. Krejča [-] , S. Křivánek [-] (85. J. Liška [-] ) - L. Morkus [-] (70. J. Kříž [-] ) , F. Kříž [-] (83. M. Borkovec [-] )

SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
M. Žatečka [-] - P. Trombelli [-] , F. Rozmahel [-] , P. Navrátil [-] , M. Bratršovský [-] - L. Vařejka [-] , L. Boháček [-] , P. Hintnaus [-] (85. V. Rychlý [-] ) , J. Hrdlička [-] - I. Kucarov [-] (60. Z. Hlávka [-] ) , F. Toman [-] (46. F. Flesar [-] )

ŽK: 50. M. Máca - 40. F. Toman , 45. J. Hrdlička .
Hráči zápasu: Z. Koutný , M. Máca - P. Hintnaus .
Počet diváků: 150.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.