L. Olbert 34.
K. Koukal 56. (p.)
3:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2018 17:00

22.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: V duelu Vyšovic s rezervou Určic rozhodoval až penaltový rozstřel


Branky


34. L. Olbert , 56. K. Koukal (p.) - 3. J. Kouřil , 77. P. Vodák
2

V neděli 20. května bylo na hřišti ve Výšovicích odehráno utkání 22. kola okresního přeboru, mezi místní jedenáctkou a béčkem Určic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned ve 3. minutě si Kouřil naběhl za obranu, přeloboval vyběhnuvšího brankáře a hosté vedli 1:0. Další průběh hry byl vyrovnaný. Po půl hodině hry se k míči dostal Olbert a z několika metrů zakončoval hlavou k tyči - 1:1.

 

Po změně stran bylo k vidění před oběma brankami několik zdařilých akcí, které zaváněly gólem. Na straně Určic se nejvíce činil kapitán Vodák, který v 52. minutě napálil míč do břevna. Na straně Výšovic zahodili vyložené příležitosti Škop a Okleštěk. V 56. minutě proměnil Koukal pokutový kop za faul brankáře na  Škopa a domácí vedli 2:1. Za daného stavu se Výšovice začaly více soustředit na udržení  výsledku a tak spíše bránili než útočili.

 

To jim vydrželo až do 77. minuty, kdy udeřily Určice z trestného kopu z 20 metrů. Jeho exekutorem byl Vodák, který vystřelil kolem zdi k tyči a bylo vyrovnáno. Do konce utkání již další branka nepadla a tak přišla ke slovu střelba ze značky pokutového kopu.

 

V ní byli úspěšnější domácí a tak dodatečný bod zůstal ve Výšovicích. Béčko tak dokonale napodobylo včerejší výsledek áčka a po remíze 2:2, prohrálo na pokutové kopy 5:3. 

 

AUTOR: Lubomír Kaprál



Sestavy


FK Vyšovice
M. Hýbl [-] - M. Škop [-] , I. Pychora [-] (65. F. Křížek [-] ) - - K. Koukal [-] - M. Okleštěk [-] (36. O. Škultéty [-] ) , M. Dudík [-] (46. Z. Fildán [-] ) , F. Okleštěk [-] (49. K. Režný [-] ) , P. Krčmář [-] , L. Olbert [-] (85. P. Koukal [-] ) , P. Krajíček [-] , L. Ryšánek [-]

TJ Sokol Určice B
J. Pokorný [-] - M. Grulich [-] , L. Nakládal [-] - R. Berčák [-] (46. F. Pavlů [-] ) , P. Vodák [-] , J. Hanzelka [-] (84. L. Halouzka [-] ) , M. Bureš [-] , D. Střebský [-] (46. V. Krajíček [-] ) , P. Muzikář [-] (46. P. Pospíšil [-] ) , T. Ježek [-] - J. Kouřil [-] (53. K. Žáček [-] ) -

ŽK: 41. I. Pychora , 47. F. Okleštěk - 44. J. Hanzelka , 55. J. Pokorný .
Počet diváků: 69. Rozhodčí: NĚMEC Jiří - SVOZIL Petr, KLUSAL Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů