Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2018 16:30

14.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Určický Halouzka nasázel hattrick


Branky


0

V úterý 1. května bylo na hřišti v Určicích odehráno utkání vloženého 14. kola okresního přebor mezi místním béčkem a jedenáctkou Otaslavic. Naposledy se obě mužstva střetla 4. listopadu v Otaslavicích a domácí tehdy vyhráli 5:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

. Celý první poločas tahali za delší konec hosté z Otaslavic. Měli velké množství šancí vstřelit branku, ale v koncovce selhávali. Určice toho směrem dopředu příliš nepředvedly a pokud již zaútočily, jejich snaha skončila v ofsajdové pasti. 2x se však ofsajdová taktika hostům nevyplatila. Mohl s toho těžit Berčák, jeho střela skončila těsně vedle branky a chvíli na to Vodák. V těchto případech hasil nebezpečí vyběhnutím gólman. Druhý poločas se tomu prvnímu podobal jako noc a den.

 

Hned od úvodního hvizdu začal úřadovat o přestávce střídající O. Halouzka. V 47. minutě se probil přes dva obránce a protlačil míč za záda brankáře - 1:0. Chvíli na to se prokličkoval do velkého vápna a z úhlu zakončoval do odkryté branky. V 55. minutě se prosadil proti obránci a rozesmutněl hosty potřetí. Za 8 minut dokázal vstřelit tři góly! Po téhle brankové nadílce se hosté delší dobu nezmohli na kloudnou akci. S jednou výjimkou. V 65. minutě si ve velkém vápně několikrát příhráli a zdařilou akci zakončoval Kaláb. Jeho  střelu brankář Pokorný sice ztlumil rukama, ale míč se přesto dokutálel do sítě - 3:1. Po vstřelení gólu hosté ožili, ale dlouho jím to nevydrželo. V 72. minutě vyběhl brankář daleko do pole, k míči se dostal Vodák a zakončoval do prázdné branky.  A mohlo být pro Otaslavice ještě hůře. Další vyložené příležitosti v podání O. Halouzky, Vodáka a Kouřila totiž zůstaly nevyžity.

 

Autor: Lubomír Kaprál



Sestavy


TJ Sokol Určice B
J. Pokorný [-] - P. Mlčoch [-] , J. Kadlec [-] , M. Grulich [-] - T. Ježek [-] (80. P. Muzikář [-] ) , P. Vodák [-] , R. Berčák [-] (46. O. Halouzka [-] ) - K. Žáček [-] (46. J. Hanzelka [-] ) , M. Bureš [-] , D. Střebský [-] (66. J. Kouřil [-] ) - P. Pospíšil [-] (79. F. Pavlů [-] )

Sokol Otaslavice
J. Orálek [-] - D. Rušil [-] , M. Vogl [-] , D. Hrazdíra [-] (59. J. Frehar [-] ) , P. Skalický [-] , J. Ruszó [-] - M. Valenta [-] (64. L. Kaláb [-] ) , D. Drmola [-] , D. Gerneš [-] - M. Hon [-] (70. J. Chvojka [-] ) , M. Kaláb [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: MILAR Jaroslav - SVOZIL Petr, BAŠNÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.