Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.11.2017 13:30

13.kolo, Středočeský | Mělník | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

5.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kokšal vystřílel jeviněvskou výhru, domácí úspěšně uzavřeli podzim


Branky


0

K poslednímu utkání podzimní části sezony 2017/2018 přijela do Jeviněvse nelahozevská Pétezetka. Oba soupeři měli před utkáním stejně bodů (25) a tak se hrálo o přezimování v „elitní skupině“, neboť stejně bodů měly další 3 týmy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Od začátku měla Jeviněves optickou převahu, jakoby si dokázala lépe poradit s těžkým terénem. Hosté však někdy mohli těžit z přílišné bohorovnosti v rozehrávce domácí Jeviněvse, ale branku vstřelit nedokázali, ačkoli šli i sami na branku. Se slabým zakončením si ale domácí golman snadno poradil. Na druhé straně se osvědčil Jeviněvsi standartní situace – rohový kop od Doda vrátil Honza Šelicha na velké vápno proti noze druhému Honzovi – Broftovi a ten poslal pumelicí do šibenice Jeviněves do jednobrankového vedení. 1:0 skončil i první poločas, jež byl navíc poznamenaný nervozitou a nesportovním chováním zejména (ale nejen) hostujícího celku a jeho lavičky.

 

 

Druhý poločas už domácí Jeviněves zvýraznila svou převahu, odzadu zjednodušila svou hru, přidala na bojovnosti a jednoduchosti, dostávala se do šancí a dvěma brankami Jirky Kokšála, jež jich za celý podzim nastřílel 13, si vybudovala tříbrankové vedení. Hosté zahrozili z několika standardních situací, ale vyloženě gólovou šanci si nevytvořili. Jediný gól tak vstřelil z pokutového kopu Šimek po faulu na něho samotného. Sokol Jeviněves- PTZ Nelahozeves 3:1.

 

Domácí Jeviněves tak skončila podzimní část na čtvrtém místě tabulky s 28 body, shodně jako Botafogo, Čečelice a Vehlovice a dvoubodovou ztrátou na první FK Kralupy. Takové umístění jistě předčilo očekávání většiny fanoušků, vezmeme-li v potaz i předvedenou hru. Je však potřeba dodat, že zimní přestávka může ledacos změnit, do jara mohou týmy nastoupit s diametrálně odlišnou formou a tabulka se ještě hodně promíchá. Pokud by se ale podařilo navázat na podzimní formu, či ji dokonce ještě vylepšit, nikdo by se nezlobil. 

 

AUTOR: Jaroslav Kysela



Sestavy


TJ Sokol Jeviněves
J. Kysela [-] - D. Velický [-] , J. Kokšal [-] , J. Broft [-] , P. Macák [-] , J. Šelicha [-] (70. F. Tyle [-] ) , T. Janovský [-] , P. Kindl [-] , M. Paul [-] (75. M. Janovský [-] ) , M. Malý [-] (46. M. Rozsypal [-] ) , P. Duchoslav [-]

PTZ Nelahozeves
V. Michovský [-] - P. Hénig [-] , P. Šimáček [-] , M. Uher [-] - V. Růžek [-] , T. Kochman [-] (67. P. Srp [-] ) - M. Novák [-] - F. Šimek [-] , V. Němeček [-] , L. Struneček [-] (63. M. Rosenhöfer [-] ) , O. Koníček [-]

ŽK: 32. P. Macák - 34. M. Novák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: DEMETER Martin - BRAUNŠVEIG Vojtěch, ČERNÝ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.