Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2015 16:30

20.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stařeč vzdorovala Křoví pouze poločas


Branky


0

Po bezbrankovém prvním poločase, pomohlo domácímu týmu střídání a tři body zůstávají ve Křoví

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas toho moc nenabídnul, domácí měli míč častěji na kopačkách ale na ukazateli svítilo po 45 . minutách 0:0. O poločase přišel na hřiště střídající Roštinský a jeho příchod domácím pomohl. V 57. minutě se po střele Kaliny dostal k dorážce právě Roštinský a poslal domácí do vedení. Branka hráče Křoví uklidnila a v zápase od té doby dominovali. Druhá branka padla v 70. minutě, Pavlas si zpracoval dlouhý nákop za obranu a míč uklidil na zadní tyč. O 3. minuty později se po faulu kopal pokurový kop a Pavlas přidal druhou branku v utkání. Hororovou desetiminutovku pro hosty završil znovu Roštinkský, který poslal míč do prázdné branky po centru ze strany. Nakonec se diváci dočkali ještě jedné branky a to v úplném závěru se po nacvičeném signálu trefil Kováč. Křoví potvrdilo jarní formu a získalo důležité tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Křoví
Lukáš Midrla, asistent trenéra Křoví: V utkáni jsme podali týmový výkon. I když se na první branku čekalo až do 57. minuty, tak jsem vyhráli zaslouženě




Sestavy


TJ Sokol Křoví
Z. Sára [-] - M. Němec [-] , L. Němec [-] , V. Kováč [-] , L. Knotek [-] - M. Šustáček [-] , J. Zběhlík [-] (46. R. Roštinský [-] ) , T. Pavlas [-] , M. Kalina [-] - J. Kašpar [-] , P. Bartošek [-] (87. M. Nevídal [-] )

TJ Sokol Stařeč
M. Krčál [-] - D. Franc [-] , M. Vodička [-] , J. Daňhel [-] , J. Rambousek [-] - R. Linhart [-] , J. Zejda [-] , D. Kašiár [-] (68. V. Smejkal [-] ) , S. Jahoda [-] (65. J. Pisk [-] ) - M. Pislcajk [-] , M. Kaňka [-]

Hráči zápasu: R. Roštinský , T. Pavlas - J. Zejda .
Místo: Křoví. Počet diváků: 90.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.