S. Berka 71.
1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2015 16:30

20.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas sousedů v tabulce skončil dělbou bodů


Branky


0

První poločas ovládli výsledkově hosté a ve druhém se podařilo domácím vyrovnat. V utkání jsme viděli spoustu nevyužitých šancí na obouch stranách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas v Radostíně byl přehlídkou neproměněných šancí. V prvním poločase se dostali do vedení hosté, když se prosadil ve 23. minutě Krupica. Šanci měli i domácí ale Dvořák nastřelil pouze brankovou konstrukci. Druhý poločas Radostínu nezbývalo nic jiného než otevřít hru a Kněžice se po rychlých brejcích dostávali do přečíslení, ale svoje nadějně rozjeté akce ztroskotaly na nepřesné přihrávce, nebo na špatném zpracování. Pravidlo nedáš dostaneš se opět připomělo. Nejprve domácí trestuhodně zahodili dva samostatné úniky, kdy tváří v tvář hostujícímu brankařovi nedokázali svoje šance proměnit, ale nakonec se jim podařilo vyrovnat. V 71. minutě po dlouhém nákopu, zaváhal hoostující brankář a domácí Berka hlavou prodloužil míč za jeho záda. Oba týmy mohou litovat neproměněných šancí, ale remíza je nakonec spravedlivá.



Sestavy


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
I. Dupal [-] - R. Fňukal [-] , D. Hrbek [-] , S. Berka [-] , L. Oulehla [-] - A. Fabík [-] , R. Kovář [-] , J. Večeřa [-] , P. Dvořák [-] (72. P. Inwald [-] ) - J. Kohout [-] , R. Večeřa [-] (86. M. Láznička [-] )

TJ Sokol Kněžice
M. Hauser [-] - J. Kříž [-] (44. V. Diviš [-] ) , F. Krupica [-] , L. Zelenka [-] , P. Svoboda [-] - D. Sobotka [-] , F. Salák [-] , O. Jurka [-] , D. Vlček [-] (88. D. Krajcr [-] ) - J. Uher [-] , K. Indra [-]

ŽK: 42. P. Dvořák , 58. R. Fňukal - 23. F. Krupica , 85. P. Svoboda .
Hráči zápasu: R. Večeřa - F. Krupica .
Místo: Radostín nad Oslavou. Počet diváků: 70.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.