Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.04.2015 16:00

19.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapení se nekonalo, Moravec si hravě poradil s posledními Přibyslavicemi


Branky


0

Jasný průběh mělo utkání týmu z odlišných pólů tabulky. Moravec si výhrou pojistil první místo, Přibyslavice jsou beznadějně poslední.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned v prvních minutách bylo jasné, kdo tot utkání ovládne. Už ve 4. minutě se trefil z malého vápna František Kovář a v 10 minutě ho napodobil Červinka. Když se 22. minutě tefil krásně z přímého kopu M. Černý bylo o zápasu defacto rozhodnuto. Oslabená Přibyslavice se v některých pasážích hry snažila Moravci vyrovnat, ale nestačilo to. Ve druhém poločase se nejprve trefil hlavou po centru z pravé strany podruhé M. Černý a poslední gól viděli diváci v 76. minutě z kopačky Juračky, který překvapil brankáře z 20 metrů. Hosté si za celý zápas nevytvořili žádnou vyloženou šanci. Týmy ze spodní části tabulky vyhráli a Přibyslavice ztrácí na předposlední místo už 6 bodů, naopak Moravec vede tabulku o 2 body a má o zápas méně než druhý Dukovany a třetí Měřín.



Ohlasy k zápasu


TJ Moravec
Luboš Tulis, trenér Moravce: Zápas ovlivnili naše rychlé branky. Po brance na 3:0 jsme zápas už kontrolovali a soupeře jsme do ničeho nepustili. V zápase jsme byli lepší a zaslouženě vyhráli

TJ Sokol Přibyslavice
Aleš Palát, kapitán Přibyslavic: Když ve 22. minutě prohráváte 3:0 je těžký s tím něco dělat. Moravec hrál dobře, jeli jsme tam ve slepované sestavě a v některých částech utkání jsme s něma drželi krok, bohužel to nestačilo.



Sestavy


TJ Moravec
R. Lisý [-] - F. Kudiovský [-] , T. Smolík [-] , T. Toufar [-] , P. Kudiovský [-] - M. Černý [-] , F. Kovář [-] , L. Slavíček [-] (70. T. Hladík [-] ) , P. Červinka [-] - F. Černý [-] (55. O. Broža [-] ) , P. Juračka [-]


Hráči zápasu: M. Černý .
Místo: Moravec. Počet diváků: 170.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.