5:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.06.2015 16:30

26.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černovice nadělily Košeticím rukavici


Branky


0

Na hřiště Černovic přijelo k poslednímu 26. kolu I. B třídy sk. A mužstvo Košetic. Oba týmy chtěly ukončit sérii nevydařených výkonů z minulých kol. To se povedlo více domácím. Po průměrném prvním poločase přišel totiž druhý poločas, který byl z říše snů. Domácí fotbalisté nasázeli Košeticím rovných pět branek a rozloučili se tak povedeným výkonem se sezonou a domácím publikem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli bylo možno vidět vyrovnanou hru, ve které se jako první osmělili hosté. Jejich zajímmavou příležitost však vykryl domácí brankář Vošahlík. Na druhé straně v 17. minutě neproměnil velkou příležitost Vlach a několik minut později skončila Pěnkova střela na břevně. 

 

Branky tak padaly až po poločase. To převzali iniciativu domácí hráči a v 56. minutě otevřel skóre Stark. tentýž hráč o tři minuty později vyslal ideální přihrávku na Pěnku a ten ve své šanci nezaváhal a navýšil vedení domácích na 2:0. V 69. minutě navíc udělal obránce minelu, kterou dokázal domácí Paclík přetavit ve třetí branku. V 76. minutě už to bylo 4:0. Ve skrumáži v domácím pokutovém území se nejlépe zorientoval černovický kapitán Koller a vstřelil svou šestnáctou brankou v sezoně. Demolici hostů dokončil v 84. minutě Paclík, který upaloval sám na bránu a bezmocného Jíšu překonal umístěnou ranou k tyči. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Černovice
Josef Hadrava st., trenér Černovic: V prvním poločase utkání nevalné úrovně. Domácí ale i hosté potřebovali ukončit sérii nevydařených utkání. Po vedoucí brance Starka kluci zabrali, začalo se dařit, proměňovaly se nabídnuté brankové příležitosti. Musím poděkovat všem hráčům za odehranou sezonu, která byla v jarní části ovlivněna dlouhodobým zraněním klíčových hráčů – Ríša Kubů, Petr Maštalíř, Martin Scheufler.




Sestavy


TJ Sokol Černovice
K. Vošahlík st. [-] - L. Koller [-] , D. Růžička [-] , V. Míka [-] , D. Maštalíř [-] - T. Kohout [-] , R. Pěnka [-] (85. J. Filípek [-] ) , Š. Paclík [-] , J. Vlach [-] - P. Jůn [-] (72. V. Hůlka [-] ) , L. Stark [-] (67. J. Tikal [-] )

TJ Sokol Košetice
J. Jíša [-] - M. Kos [-] , M. Fenár [-] , T. Vejsada [-] , P. Bystričan [-] - A. Vejsada [-] , Z. Suk [-] , O. Šáda [-] , M. Sovka [-] - L. Kubů [-] , V. Vlk ml. [-]

Hráči zápasu: Š. Paclík .
Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.