1:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2015 16:30

25.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Košetice doma podlehly Horní Cerekvi


Branky


0

Ve víkendovém utkání 25. kola I. B třídy sk. A přivítali fotbalisté Košetic na svém hřišti sestupující Horní Cerekev. Vyrovnaný duel přinesl rozuzlení až v samotném závěru, když se v 90. minutě prosadil Serbus a rozhodl tak o překvapivé výhře Horní Cerekve.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli od začátku utkání herně lepší, avšak pevná a výborně hrající defenziva Horní Cerekve v čele s Tomášem Kůtou dokázala útočné choutky košetických fotbalistů eliminovat.

Domácí se dostali dovedení až v 60. minutě, kdy se ve své šanci nemýlil Hanousek. Košetice si vypracovali ještě několik brankových příležitostí, které ovšem nedokázali využít. V 71. minutě se pískal pokutový kop po nedovoleném zákroku domácích. K tomu se postavil Jakub Havel a nekompromisně proměnil. Rozuzlení přišlo až v samotném závěru. Slovo si vzal hornocerekevský útočník Serbus, který dostal míč za záda domácího brankáře Jíši a rozhodl tak o nečekané výhře hostů 1:2.



Ohlasy k zápasu



SK Horní Cerekev
Jiří Topka, trenér Horní Cerekve: Byl to vyrovnaný zápas. My jsme měli více ze hry v prvním poločase, ve druhém zase více tlačili domácí. Je to pro nás šťastná výhra a nejspíš by utkání víc slušela remíza, ale my jsme jeli na utkání v kombinované sestavě se třemi nebo čtyřmi dorostenci.



Sestavy


TJ Sokol Košetice
J. Jíša [-] - M. Fenár [-] , T. Vejsada [-] , O. Šáda [-] , M. Kos [-] (75. J. Duffek [-] ) - A. Vejsada [-] , L. Hanousek [-] , Z. Suk [-] , M. Sovka [-] - L. Kubů [-] , M. Lhota [-]

SK Horní Cerekev
L. Chadim [-] - Š. Filsoch [-] , A. Šimák [-] , H. Novák [-] , O. Musil [-] - J. Mezera [-] , J. Havel [-] , M. Kůta [-] , P. Chadim [-] - J. Serbus [-] , L. Suchý [-]

ŽK: 40. M. Fenár .
Hráči zápasu: L. Hanousek , A. Vejsada - L. Chadim , M. Kůta .
Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.