Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 16:30

24.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poslední Jiřice si odvezly bod ze hřiště humpolecké rezervy


Branky


0

I když Jiřice už nemají šanci na záchranu v soutěži, v závěrečných kolech se nevzdávají a předvádí, že umí hrát otevřenou partii i na hřištích velmi silných soupeřů. O tom se v sobotním utkání 24. kola I. B třídy sk. A přesvědčila humpolecká juniorka, která dokázala nepříznivý stav vyrovnat až v 90. minutě s pokutového kopu a ponechala si tak v domácím prostředí alespoň bod. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Humpolecká juniorka vstoupila do utkání vlažně, čehož bojovnější Jiřice využily již ve 4. minutě utkání, kdy z přímého kopu trefil šibenici Brávkovi branky Sadský a dostal hosty do vedení. Následně přišla série několika šancí Humpolce. Jednu z nich využil Kubíček, kdy se prosadil z vápna a vyrovnal na 1:1. I přes Mírnou převahu humpolecké juniorky Jiřice dokázaly domácí obranu zlobit. V 35. minutě nachytal na švestkách domácího brankáře jiřický Jirků, který Brávka dokázal z přímého kopu z třiceti metrů přelobovat.

 

Ve druhém dějství měla juniorka Humpolce problémy s kombinací a s nasazením. V 51. minutě se do brejkového úniku dostal Rohovec a zvýšil vedení hostů na 1:3. Zpátky do hry dostal domácí jeden z nejlepších hráčů na hřišti Doležal, který se prosadil v 82. minutě a snížil na 2:3. V závěrečném tlaku se do kombinace dostali domácí Štěpán a Žatečka, přičemž byl druhý jmenovaný faulován v pokutovém území a sudí bez váhání odpískal penaltu. K té se postavil Kubíček a bez problému srovnal na konečných 3:3.



Ohlasy k zápasu


AFC Humpolec B
Imrich Brdečka, trenér Humpolce B: Remíza je vzhledem k průběhu utkání a z pohledu šancí na obou stranách spravedlivá.

SK Jiřice
Stanislav Sadský, vedoucí týmu Jiřic: Myslím, že jsme podali jeden z nejlepších výkonů na jaře. Kluci zahráli opravdu dobrý zápas, což čekal proti Humpolci málokdo, protože jsme opravdu nebyli favorité. O remíze rozhodla sporná penalta ze závěru.



Sestavy


AFC Humpolec B
V. Brávek [-] - M. Pecha [-] , M. Metál [-] , J. Málek [-] , F. Kubíček [-] - T. Doležal [-] , M. Podoba [-] (43. Z. Štěpán [-] ) , J. Skryja [-] (60. A. Honzl [-] ) , A. Beránek [-] - J. Žatečka [-] , J. Prokop [-]

SK Jiřice
M. Krupička [-] - J. Jůzl [-] , J. Vincenc [-] , R. Čepl [-] (78. J. Langr [-] ) , M. Novák [-] - M. Sadský [-] , P. Příhoda [-] , D. Vincenc [-] (74. J. Hrůza [-] ) , M. Jirků [-] - J. Rohovec [-] (86. V. Domin [-] ) , O. Sadský [-]

ŽK: 30. M. Metál , 50. J. Prokop - 65. O. Sadský .
Hráči zápasu: J. Skryja , T. Doležal - O. Sadský , M. Krupička .
Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.