3:2
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2015 16:30

23.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budíkov na domácí půdě porazil Černovice a potvrdil záchranu v soutěži


Branky


5. M. Páša , 37. M. Páša , 57. L. Kavka - 65. V. Novák , 80. J. Vlach
0

Rovnost Budíkov přivítala ve 23. kole I. B třídy sk. A tým Černovic. Fotbalistům Budíkova, kteří se dvěma výhrami z posledních dvou kol výrazně přiblížili k záchraně v soutěži, stačilo k jistotě po zaváhání Lučice na domácí půdě zvládnout utkání s Černovicemi. To se domácím podařilo, zvítězili 3:2 a potvrdili tak svoji záchranu v soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V důležitém utkání začali domácí fotbalisté výborně. Již v páté minutě šli po gólové hlavičce Páši do vedení. Nedlouho potom měli domácí další dobrou příležitost, ale Lukáš Kavka mířil tentokrát vedle. První poločas měli budíkovští jednoznačně ve své režii. Své vedení navýšili ve 37. minutě, kdy po rychlém protiútoku a přihrávce Prokopa před bránu osamocený Páša nezaváhal.

 

Ve druhém dějství převzali iniciativu hosté. Měli sice více ze hry, ale z další branky se radovali opět domácí. V 57. minutě proměnil odpískanou penaltu Lukáš Kavka. Kdo by si myslel, že je rozhodnuto, ten by se škaredě mýlil. Černovice ani za nepříznivého stavu 3:0 utkání nevzdali a dokázali ho zdramatizovat. Nejprve 65. minutě snížil na 3:1 Novák a deset minut před koncem na rozdíl jedné branky snížil Vlach. V úplném závěru mohli hosté dokonce vyrovnat, ale jejich snažení stálo v cestě břevno. Budíkov, který se o výsledek musel bát až do závěrečného hvizdu rozhodčího tak získal tři body, znamenající jistotu setrvání v soutěži i do další sezony.



Ohlasy k zápasu


TJ Rovnost Budíkov
Martin Soukup, vedoucí týmu Budíkova: V prvním poločase jsme hráli dobře, měli jsme několik šancí a dvě z nich jsme proměnili. Druhý poločas už to bylo horší. Bylo méně pohybu, hodně zkažených míčů. Bylo to ubojované utkání a důležité vítězství.

TJ Sokol Černovice
Zdeněk Zíka, vedoucí mužstva Černovic: Nepohlídali jsme si začátek utkání, kdy domácí se dostali do tříbrankového vedení. My jsme to ale nezabalili a v závěru jsme měli více ze hry. Růžička dokonce nastřelil břevno, ale na kýžený bod jsme ale nedosáhli.



Sestavy


TJ Rovnost Budíkov
M. Bláha [-] - V. Haman [-] , M. Zet [-] , F. Žáček [-] , D. Čekan [-] - M. Kovář [-] (89. M. Wallisch [-] ) , J. Zour [-] , K. Grant [-] , T. Prokop [-] (82. T. Vodrážka [-] ) - L. Kavka [-] , M. Páša [-] (89. J. Novák [-] )

TJ Sokol Černovice
K. Vošahlík ml. [-] - B. Bíro [-] , P. Krejčí [-] , T. Kohout [-] , D. Růžička [-] - V. Novák [-] (82. R. Kubů [-] ) , J. Hadrava ml. [-] (72. R. Pěnka [-] ) , D. Maštalíř [-] , V. Míka [-] - J. Vlach [-] , P. Jůn [-]

Hráči zápasu: K. Grant , M. Páša - J. Vlach .
Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.