Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2015 16:30

23.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štoky v divoké přestřelce zvítězili nad Horní Cerekví


Branky


15. D. Šprla , 25. J. Žíla , 30. J. Lóži , 40. J. Lóži , 86. J. Žíla - 20. L. Suchý , 47. L. Suchý , 80. J. Havel
0

Tým Štoků je expert na přestřelky, leckdo si vzpomene na měsíc starou desetigólovou ostropalbu s rezervou Humpolce. Tentokrát přijel na hřiště Štoků tým Horní Cerekve, jehož vyhlídky na záchranu v soutěži jsou v posledních kolech jen velmi mizivé. A opět padaly góly! Utkání nakonec lépe zvládli domácí a zvítězili vysoko 5:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V úvodních minutách se nehrál na štockém stadionu příliš líbivý fotbal. Po čtvrthodině hry však domácí převzali iniciativu a šli do vedení, když se hlavou prosadil Šprla. Domácí se ovšem neradovali dlouho. O pět minut později totiž vyrovnal Suchý. Vedení na stranu domácích nestrhnul nikdo jiný, než obávaný štocký šutér Žíla, jenž perfektně zahraným přímým kopem rozvlnil síť hostů. Do konce utkání ještě dokázali domácí přidat dvě branky, když se po dvou hezky vypracovaných akcích Žíly dvakrát prosadil Lóži.

 

Do druhé půle vstoupili domácí s pocitem, že se jim nemůže nic stát. Z omylu je však vyvedl znovu Starý, který ve 47. minutě snížil na 4:2. Deset minut před koncem se hostům dokonce podařilo snížit na rozdíl jedné branky. V posledních deseti minutách však Štoky znovu převzali iniciativu a v 86. minutě pojistil výhru domácích svým druhým gólem Jan Žíla. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Štoky
David Kunc, obránce Štoků: Jsme rádi, že jsme toto těžké utkání zvládli.

SK Horní Cerekev
Jiří Topka, trenér Horní Cerekve: Myslím, že jsme podali velice dobrý výkon. Měli jsme v sestavě pět dorostenců, protože zkrátka nemáme hráče. Ovšem ti kluci, kteří nastoupili, podali opravdu velmi dobrý výkon. Naše chyby pramení akorát z nedostatku zkušeností.



Sestavy


TJ Sokol Štoky
L. Havel [-] - M. Miksa [-] , T. Gleixner [-] (83. M. Dáňa [-] ) , L. Stehlík [-] , J. Kubát [-] - M. Prokš [-] , D. Šprla [-] (71. J. Fic [-] ) , J. Holík [-] , A. Dáňa [-] - J. Žíla [-] , J. Lóži [-]

SK Horní Cerekev
L. Chadim [-] - J. Šetek [-] , Š. Filsoch [-] , J. Plachý [-] , J. Petrák [-] (69. J. Bartoška [-] ) - J. Mezera [-] , J. Havel [-] , M. Kůta [-] , A. Šimák [-] - J. Serbus [-] , L. Suchý [-]

ŽK: 59. J. Žíla - 50. M. Kůta , 61. J. Havel , 82. L. Suchý .
Hráči zápasu: J. Lóži , J. Žíla - L. Suchý , M. Kůta .
Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.