Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.05.2015 16:30

22.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černovice deklasovaly Tis sedmi brankami


Branky


34. L. Koller , 38. Š. Paclík , 52. J. Vlach , 63. V. Míka , 65. Š. Paclík , 71. J. Vlach , 86. L. Koller
0

Velmi důležitý souboj čekal oba celky ve víkendovém souboji Černovic a Tisu. Ani jeden z týmů neměl před utkáním jistou záchranu v soutěži, a i proto se čekal velmi vyrovnaný souboj. Prognózy se však nenaplnily. Černovice zcela ovládly domácí utkání a Tis doslova rozdrtily sedmigólovým výpraskem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

K důležitému utkání přijeli hosté bez tří hráčů základní sestavy. Domácí nastoupili již s navrátilcem Jůnem v obraně, ale bez zraněných Kubů, Petra Maštalíře a Scheuflera. Ve 34. minutě za faul na Kohouta proměnil bezpečně penaltu Koller a dostal domácí do vedení. O čtyři minuty později po samostatné akci navíc skóroval Paclík a zvýšil na dvoubrankový rozdíl.

 

 

Po změně stran začali domácí náporem, když během dvaceti minut rozhodli o konečném výsledku dvěma brankami důrazného Vlacha. Do otevřené obrany poté skóroval Paclík a Míka. Kanonádu domácích završil v 86. minutě zkušený Koller. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Černovice
Josef Hadrava st., trenér Černovic: Potřebovali jsme již vyhrát. Všichni hráči podali odpovědný výkon podpořený proměňováním brankových příležitostí. Hosté nehráli odevzdaně, zejména v 1.poločase byla hra vyrovnaná, žádný míč pro ně nebyl ztracený.

TJ Tis
Miloslav Kozlík, trenér Tisu: Nezačali jsme špatně, ale Vacek se Zezulákem neproměnili své šance, což je stejná chyba, kterou udělal Mareš, když zbytečně fauloval ve vápně. Do konce první půle byla hra vyrovnaná, ale soupeři jsme věnovali druhý gól. Po přestávce jsme to chtěli zvrátit, vrhli jsme se do útoku, ale přišla naše třetí chyba vzadu a bylo rozhodnuto. My to zabalili, diskutovali s rozhodčími a domácí hráli uvolněně a zaslouženě nás trestali dalšími góly.



Sestavy


TJ Sokol Černovice
K. Vošahlík st. [-] - L. Koller [-] , T. Kohout [-] , J. Vlach [-] , D. Růžička [-] - P. Jůn [-] (76. V. Hůlka [-] ) , J. Hadrava ml. [-] , D. Maštalíř [-] (46. B. Bíro [-] ) , V. Míka [-] - L. Stark [-] (64. R. Pěnka [-] ) , Š. Paclík [-]

TJ Tis
R. Havel [-] - V. Mareš [-] , M. Kozlík [-] , M. Mišta [-] , B. Krajíček [-] - T. Kozlík [-] (46. V. Kafka [-] ) , J. Zezulák [-] , T. Vacek [-] , L. Blažek [-] - J. Bárta [-] , F. Vala [-]

Hráči zápasu: Š. Paclík , L. Koller .
Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.