3:2
(2:1)
35. P. Řezáč (p.)
47. L. Kvarda
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2017 13:15

4.kolo, Jihomoravský | Brno - venkov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Tišnova udolala Želešice


Branky


21. K. Babička , 23. K. Babička , 58. D. Burian - 35. P. Řezáč (p.) , 47. L. Kvarda
0

A jak utkání vypadalo z pohledu domácího celku?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání jsme vstoupili velmi špatně a mohli jsme děkovat jen nemohoucnosti Želešic, že jsme hned od úvodu neprohrávali, když si zejména po standartních situacích vytvořili několik šancí. Po čtvrthodině jsme začali průběh hry vyrovnávat a ve 21. min. jsme se dokonce dostali do vedení. Jilg vybojoval u levé postranní čáry míč, zatáhl jej na hranici velkého vápna a jeho přihrávku uklidil z první, střelou na zadní tyč, do sítě Babička 1:0. O 2 minuty později bylo ještě veseleji, když Jilg prodloužil na Babičku a ten v samostatném nájezdu překonal hostujícího brankáře podruhé 2:0. Ve 35. min. jsme hostům dovolili snížit, když si Radek Vít zbytečně zkomplikoval situaci a poté ve vápně fauloval. Nařízenou penaltu hostující hráč s přehledem proměnil 2:1. Do konce poločasu byli hosté opět lepší a mohli jsme být rádi, že nevyrovnali.

 

Co se jim nepovedlo na konci prvního poločasu, se jim povedlo hned v úvodu druhého, když zase po standartní situaci a sérii odrazů uklidili míč do sítě 2:2. Do vedení jsme šli opět v 58. min. po samostatné akci Davida Buriana. Ten si vzal u levé autové čáry na polovině hřiště míč, dostal se s ním až před brankáře, kterého následně potřetí překonal 3:2. Poté se Želešice opět snažili vyrovnat, ale do šancí se na rozdíl od prvního poločasu moc nedostávali. Naopak my jsme podnikali rychlé výpady do jejich otevřené obrany, ale žádnou z vyložených šancí jsme neproměnili a tak mohli nakonec hosté po další standartní situaci v nastavení vyrovnat, ale naštěstí nás podržel opět Koutný, a tak jsme si připsali vzhledem k průběhu celého utkání šťastné 3 body.

 

zdroj: http://www.afktisnov.cz

 



Sestavy


AFK Tišnov B
D. Koutný [-] - K. Jilg [-] (88. M. Kapoun [-] ) , A. Feifer [-] (46. D. Burian [-] ) , A. Sova [-] , V. Seyfert [-] , M. Vejrosta [-] , T. Zdražil [-] , K. Babička [-] , J. Klíma [-] , R. Vít [-] , T. Panáček [-] (90. M. Pilný [-] )

TJ Viktoria Želešice
T. Horna [-] - M. Kotouč [-] , A. Florián [-] , D. Knotek [-] - L. Kvarda [-] , T. Forman [-] , M. Záboj [-] , O. Hlinecký [-] - R. Kučera [-] , P. Řezáč [-] - J. Ulbrich [-]

ŽK: 24. T. Zdražil , 29. K. Jilg , 87. A. Sova - 24. A. Florián , 48. M. Kotouč , 61. L. Kvarda .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: MIKLÁŠ Libor - KAČANOLLI Fitim, TOMSA Jindřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.