Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2015 16:30

20.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černovice zdolaly na domácí půdě poslední Jiřice


Branky


0

Černovice v rámci 20.kola I. B třídy sk. A přivítaly na svém hřišti poslední Jiřice, které bojují o záchranu v soutěži. I přes brzké jiřické vedení však dokázaly Černovice utkání otočit a zvítězit jasně 4:2. Jiřice potřetí za sebou prohrály a jejich situace začíná být kritická. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se dostali do vedení velmi brzy, když sudí v 5. minutě nařídil pokutový kop, jenž proměnil Jirků. Domácím fotbalistům se hra nedařila. Vázla jim kombinace a chyběla finální fáze. Vyrovnání přišlo až v poslední minutě první poločasu, zařídil ho nestárnoucí černovický kanonýr Stark. 

Černovičtí hráči dopláceli na neproměňování šancí. V obrovských šancích buď nastřelili brankovou konstrukci, nebo je perfektně vychytal brankář hostí. V 53. minutě však dostal druhou žlutou kartu Vincence a musel se poroučet předčasně pod sprchy. Oslabení hostů využil už o tři minuty později domácí Koller, který si naběhl na roh a hlavou nedal Krupičkovi šanci. Netrvalo dlouho a bylo opět vyrovnáno, když se v 58. minutě trefil Sadský. Kýžený bod však nebyl Jiřicím přán. V 69. minutě totiž nejprve strhl vedení na stranu domácích Vlach a 86. minutě dokonal vítězné tažení Černovic Paclík, jenž zvyýšil na 4:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Černovice
Zdeněk Zíka, vedoucí týmu Černovic: Utkání do značné míry ovlivnila přísně nařízená penalta z 5. minuty hry. Po té se na našich fotbalistech začala projevovat nervozita z důležitosti utkání, která jim svazovala nohy. O osudu výsledku rozhodli dříve narození hráči - Luboš Stark a Libor Koller.

SK Jiřice
Stanislav Sadský, vedoucí týmu Jiřic: Odjížděli jsme do Černovic v oslabené sestavě, která byl doplněna hráči z rezervy. Ujali jsme se brzy vedení, ovšem zápas hodně ovlivnili rozhodčí. Druhá žlutá pro Jakuba Vincence byla hodně sporná a v deseti lidech už se nám potom hrálo špatně.



Sestavy


TJ Sokol Černovice
K. Vošahlík st. [-] - P. Jonák [-] , L. Koller [-] , T. Kohout [-] , D. Růžička [-] - V. Míka [-] , D. Maštalíř [-] , J. Hadrava ml. [-] , Š. Paclík [-] - P. Krejčí [-] (46. R. Pěnka [-] ) , L. Stark [-] (67. J. Vlach [-] )

SK Jiřice
M. Krupička [-] - R. Čepl [-] (83. A. Borovička [-] ) , M. Novák [-] , J. Vincenc [-] , J. Jůzl [-] - M. Jirků [-] , D. Vincenc [-] , L. Nesporý [-] , M. Trnka [-] (84. J. Langr [-] ) - J. Rohovec [-] , O. Sadský [-]

ČK: 53. J. Vincenc .
Hráči zápasu: Š. Paclík - J. Rohovec , O. Sadský .
Počet diváků: 90.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.