3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2015 16:30

20.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mírovka odčinila prohru z minulého kola a zvítězila nad Kostelcem


Branky


0

Mírovka po vysoké prohře v Lučici z minulého kola šla do utkání s touhou tutuo prohru odčinit. To se jim povedlo dokonale, neboť ovládla utkání na domácí půdě a porazila průběžně druhý Kostelec 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do první šance se dostali hosté z Kostelce, které však v příležitosti jeden na jednoho perfektně vychytal Beděra. V následujících minutách však už přebrali iniciativu domácí. První branka přišla v 38. minutě, kdy se po rohu Semelky trefil Netopilík a otevřel skóre.

Do druhé půle vstoupila lépe Mírovka. Ve velké šanci se ocitl Rásl, ovšem jeho střela letěla mimo tři tyče. V 62. minutě se opakovala první branková situace. Semelka opět zahrával rohový kop, ovšem tentokrát si míč našel Zacha a nemýlil se. Nejkrásnější moment utkání si schovali domácí na 82. minutu, kdy se Semelka dostal na hranici velkého vápna, perfektně přeloboval gólmana hostí a rozhodl o konečném výsledku 3:0. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mírovka
Michal Marek, trenér Mírovky: Chtěl bych pochválit celý tým za bojovný výkon a zodpovědný výkon, díky němuž jsme zvítězili.

SK Kostelec
Josef Láznička, trenér Kostelce: Je to pro nás smutný výsledek, protože to byl poměrně vyrovnaný zápas. Mírovka nám dala dvě branky po standardkách, což je většinou i naše zbraň, takže proti nám použili vlastně naše zbraně. Výsledek sice vypadá hrozivě, ale zápas to byl vyrovnaný.



Sestavy


TJ Sokol Mírovka
J. Beděra [-] - D. Dvořák [-] , M. Zacha [-] , P. Heřmánek [-] , M. Martínek [-] - M. Netopilík [-] , L. Semelka [-] , L. Freudenreich [-] , R. Němec [-] (88. F. Hejkal [-] ) - P. Lacina [-] , J. Rásl [-]

SK Kostelec
M. Cháb [-] - P. Čírtek [-] , M. Smejkal [-] , J. Procházka [-] , V. Čurda [-] - . Svoboda [-] (73. M. Fejt [-] ) , M. Pech [-] , M. Sekan [-] , A. Procházka [-] - M. Číhal [-] , F. Gavaller [-]

Hráči zápasu: J. Beděra , M. Netopilík - M. Sekan , M. Pech .
Počet diváků: 90.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.