Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.05.2015 16:30

20.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Humpolec B potvrdil roli favorita a zvítězil nad Lučicí


Branky


0

Po desetibrankové přestřelce ze Štoků, kdy juniorka Humpolce ztratila dobře rozehrané utkání a remizovala 5:5, přivítali humpolečtí sestupem ohroženou Lučici. Domácí roli favoritů potvrdili bezezbytku a utkání rozhodli již v první půli, kdy Lučici nasázeli čtyři branky a zvítězili 4:0. Díky této vyýhře se navíc dostali na průběžně třetí místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Již od začátku humpolečtí přijali roli favoritů za své a ve 3. minutě poprvé prostřelil gólmana hostí Skryja. Juniorka Humpolce měla v těchto chvílích velkou převahu a přitlačila hosty z Lučice hluboko na jejich polovinu. Z té se hosté dostávali jenom sporadicky. Ve 27. se navíc prosadil Prokop a zvýšil vedení na 2:0. Už o tři minuty později vstřelil další branku Kubíček, který ještě stihl přidat před koncem prvního poločasu jednu branku.

Na poločasovou přestávku se tak odcházelo za stavu 4:0 a nikdo z přítomných nepochyboval, že utkání je rozhodnuto.

Druhá půle probíhala podobně jako první. Domácí přitlačili Lučici do těžké defenzivy, ovšem s vypracovanými šancemi nedokázali naložit úspěšně. V samotném konci utkání se do dvou vyložených příležitostí dostal Štěpán, ale pohrdl jimi. I přes to si humpolecká rezerva dokráčela k pohodlnému vítězství a třetímu místu v tabulce. 



Ohlasy k zápasu


AFC Humpolec B
Imrich Brdečka, trenér Humpolce B: Bylo to zasloužené vítězství bez větších problémů.

TJ Sokol Lučice
Petr Kuchta, trenér Lučice: Byla to z naší strany tragédie! Takovým způsobem se o záchranu skutečně nehraje a jsem rozčarovaný. Sice nám chybělo asi sedm hráčů, takže jsme sotva složili jedenáctku, ale to nás neomlouvá. Podali jsme opravdu tragický výkon. Navíc s áčkem nechtěl jet nikdo z B-týmu, což taky nechápu. Jediný, kdo alespoň trochu snesl měřítko byl stoper Pecha, jinak to byla tragédie.



Sestavy


AFC Humpolec B
J. Novák [-] - P. Fikar [-] , M. Metál [-] , F. Kubíček [-] , A. Beránek [-] - T. Doležal [-] (62. Z. Štěpán [-] ) , D. Kříženecký [-] , J. Paťha [-] (86. T. Brdečka [-] ) , J. Skryja [-] - M. Šilpoch [-] , J. Prokop [-]

TJ Sokol Lučice
O. Barták [-] - M. Krupička [-] , Z. Pecha [-] , P. Nechvátal [-] , J. Doležal [-] - J. Kolář [-] , R. Provazník [-] , F. Jonáš [-] (83. R. Malinský [-] ) , J. Pavlík [-] (61. M. Dont [-] ) - P. Lančarič [-] , T. Teplan [-]

Hráči zápasu: D. Kříženecký , F. Kubíček - Z. Pecha .
Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.