L. Kavka 53.
1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.04.2015 16:00

19.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budíkov si doma neporadil s lídrem soutěže z Ledče


Branky


0

Ledeč nad Sázavou zůstává na jaře i nadále suverénníí. Na hřišti Budíkova sice Ledečtí přišli o vyloučeného kanonýra Voplakala, ale vítězství si vzít nenechali a přesvědčivě míří vstříc postupu do I. A třídy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas utkání nepřinesl příliš atraktivní fotbal. Diváci mohli vidět velký taktický souboj, téměř bez šancí. Skóre se měnilo až těsně před poločasem, to se ve 38. minutě po dlouhém Svobodově autu trefil se štěstím Trpišovský.

 

Budíkovu se podařilo srovnat v 53. minutě Lukášem Kavkou, ovšem ze shodného skóre se neradovali dlouho. O pět minut později se ke krásné přihrávce dostal Voplakal, jenž přiklepl míč Trpišovskému, který trefil břevno. Pro odražený míč si však došel Turek a uklidil jej za záda domácího brankáře. V nastaveném čase ještě potvrdil ledečskou výhru střídající Martínek a Ledeč nad Sázavou zůstává na jaře i nadále bez zaváhání.



Ohlasy k zápasu


TJ Rovnost Budíkov
Martin Soukup, vedoucí týmu Budíkova: Chtěli jsme sehrát s favoritem z Ledče vyrovnané utkání, což se myslím povedlo. Ovšem je třeba říct, že soupeř byl lepší, fotbalově vyspělejší a zaslouženě zvítězil.

FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
Martin Turek, hrající trenér Ledče: Byl to těžký zápas, o to víc, že hřiště nebylo uklizeno a připraveno ke hře. Utkání bylo dlouho vyrovnané, ale dali jsme první šťastný gól po dlouhém autu. Následně se domácí dostali k šanci, kterou ale naštěstí neproměnili. Spíše než fotbal hra dlouho připomínala nakopávanou. Ze začátku druhého poločasu se domácím nakonec podařilo srovnat po nedůrazu naší obrany, ale naštěstí jsme hned našli odpověď a pak už jsme zápas zkušeně dohráli.



Sestavy


TJ Rovnost Budíkov
M. Bláha [-] - M. Zet [-] , J. Zour [-] , T. Prokop [-] , K. Grant [-] - J. Kavka [-] (46. M. Kovář [-] ) , R. Smereka [-] , M. Páša [-] , D. Čekan [-] - L. Kavka [-] , P. Žáček [-]

FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
T. Bezděk [-] - M. Svoboda [-] , J. Pešek [-] , D. Prchal [-] , P. Pešek [-] - J. Šotola [-] (89. O. Martinek [-] ) , M. Turek [-] , J. Gramer [-] (71. F. Gramer [-] ) , M. Nepovím [-] - J. Voplakal [-] , M. Trpišovský [-]

ŽK: 63. M. Páša , 75. R. Smereka , 90. D. Čekan - 62. J. Voplakal . ČK: 85. J. Voplakal .
Hráči zápasu: M. Bláha , M. Zet - D. Prchal , M. Trpišovský , T. Bezděk .
Počet diváků: 150.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.