Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2015 16:00

18.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledeč nad Sázavou dál válcuje soupeře! Tentokrát to donesl sedmigólovým výpraskem Tis


Branky


0

Nezastavitelný tým Ledče nad Sázavou ničí jednoho soupeře za druhým a míří jednoznančně za postupem do I. A třídy. Se sedmibrankovým debaklem odjížděli tentokrát hráči Tisu, kteří se naopak propadají tabulkou stále níž. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ledeč potvrdila roli favorita hned v úvodních minutách. Již v 8. minutě nacentroval Jakub Gramer před bránu míč, který si našel Voplakal a uklidil jej do sítě hostí. Ukázkovou kombinaci předvedli ledečtí ve 23. minutě, kdy Trpišovský našel centrem Voplakala, ten naservíroval míč Šotolovi a ten nezaváhal.

Ve druhém poločase se naplno projevila síla domácích, kteří hosty zatlačili hluboko na jejich polovinu. V 50. minutě přidal třetí branku Toula, o deset minut později se znovu prosadil po krásně přihrávce Voplakala Šotola. Dokonce utkání stihla Ledeč přidat ještě celkem tři branky a utkání tak skončilo sedmigólovým debaklem pro hostující Tis.

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
Aleš Dočkal, asistent trenéra Ledče nad Sázavou: Do zápasu jsme šli s tím, že to určitě nebude jednoduché utkání, což se nám v prvních minutách potvrdilo. Ze začátku nám vázla trochu souhra, soupeř výborně bránil, ale podařilo se nám dát dva pěkné góly. V poločase jsme si řekli, co zlepšit, co změnit. Ve druhé polovině, kdy byl stav 4:0, už soupeř evidentně fyzicky odpadl a valil se na něj útok za útokem. Skóre mohlo být nakonec určitě vyšší.

TJ Tis
Miloslav Kozlík, trenér týmu Tisu: Domácí byli ve všech směrech lepší. Zápas musíme hodit za hlavu a připravit se na další zápas.



Sestavy


FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
T. Bezděk [-] - P. Pešek [-] , D. Prchal [-] , J. Pešek [-] , M. Svoboda [-] - M. Nepovím [-] , M. Toula [-] , J. Šotola [-] (88. S. Bezděk [-] ) , J. Gramer [-] - J. Voplakal [-] (74. M. Turek [-] ) , M. Trpišovský [-] (81. R. Kuja [-] )

TJ Tis
R. Havel [-] - M. Mišta [-] , P. Benák [-] , B. Krajíček [-] (73. V. Mareš [-] ) , R. Blažek [-] (46. J. Miřátský [-] ) - F. Vala [-] , T. Vacek [-] , J. Bárta [-] , L. Blažek [-] - J. Zezulák [-] , J. Novotný ml. [-]

Hráči zápasu: J. Voplakal .
Počet diváků: 150.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.