2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.04.2015 15:30

17.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání dvou mužstev ohrožených sestupem přineslo velmi neurovnanou hru.

Ve 13. minutě dostal hosty do vedení Suchý, který se s míčem nemazlil a poslal jej přímo do horního rohu Šimánkovi branky. Velká snaha domácích po vyrovnání byla vyslyšena těsně před poločasovým odchodem do kabin, kdy stav utkání srovnal ve 41. minutě Teplan.

Vyrovnané a bojovné utkání rozhodla lučická posila Provazník, jenž v 75. minutě krásnou střelou k tyči rozjásal domácí publikum a zaručil Lučici důležité tři body, která se tak přiblížila na dohled právě na Horní Cerekvi.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lučice
Jiří Rejnek (TJ Sokol Lučice, vedoucí týmu): Zaplať pánbůh za ty tři body. Je to pro nás určitě povzbuzení do dalších utkání, protože se nám příliš nedaří.

SK Horní Cerekev
Martin Šimák (SK Horní Cerekev, vedoucí týmu): Jeli jsme na utkání ve slepené sestavě a v jedenácti hráčích. Sahali jsme po bodu, ovšem nakonec jsme bohužel nešťastnou střelou prohráli. Navíc jsme po červené kartě dohrávali v deseti lidech.



Sestavy


TJ Sokol Lučice
J. Šimánek [-] - M. Krupička [-] , J. Pavlík [-] , P. Nechvátal [-] , Z. Pecha [-] - P. Blažek [-] , F. Jonáš [-] , P. Nedoma [-] , M. Mazuch [-] - R. Provazník [-] , T. Teplan [-]

SK Horní Cerekev
M. Burza [-] - J. Šetek [-] , A. Šimák [-] , T. Podařil [-] , . Kuba [-] - J. Mezera [-] , J. Havel [-] , M. Šimák [-] , J. Vohryzka [-] - L. Suchý [-] , M. Kůta [-]

ČK: 58. . Kuba .
Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.